H JTI στα Diamonds of the Greek Economy

Το βραβείο της Επιχειρηματικής Αριστείας απέσπασε η  Japan Tobacco  International Hellas στην εκδήλωση Diamonds of the Greek Economy. Τα βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας Diamonds of the Greek Economy επιβραβεύουν τις κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις που τηρούν τις δεσμεύσεις τους προς την αγορά και την κοινωνία.

Με αφορμή την κατάκτηση της σημαντικής διάκρισης, η Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων και Επικοινωνίας κ. Γεωργία Καρούντζου  δήλωσε: «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή, καθώς και ιδιαίτερη χαρά, που παραλαμβάνω το συγκεκριμένο βραβείο για λογαριασμό όλων των ανθρώπων της JTI που συνέβαλαν στη διατήρηση της ηγετικής μας θέσης στα συμβατικά προϊόντα καπνού. Παράλληλα συνιστά ιδιαίτερη αναγνώριση για όλους εμάς η απόφαση του ομίλου μας να εντάξει την Ελλάδα στην πρώτη δεκάδα των χωρών που υποδέχονται το καινοτόμο Ploom στην κατηγορία των προϊόντων θερμαινόμενου καπνού. Η JTI τηρεί τις δεσμεύσεις της στην επιχειρηματικότητα και την κοινωνία».  

Η κ. Καρούντζου υπογράμμισε τη σημασία της παγκόσμιας επένδυσης του ομίλου στα προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου με γνώμονα ένα βιώσιμο μέλλον εστιασμένου στο Περιβάλλον, την Κοινωνία και την Οικονομία τονίζοντας ότι: «Είμαστε υπερήφανοι για την μέχρι σήμερα πορεία μας αλλά κυρίως προσηλωμένοι στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους».

Οικονομικά
Τοπικά