Απόστολος Παπαδόπουλος: Χρόνια Πολλά με βραβεία, διακρίσεις και εύγεστα καθαρά προϊόντα στο τραπέζι μας

Μαζί με τις ευχές μας για την χρονιά που έρχεται, μοιραζόμαστε μαζί σας και τις στιγμές που έκαναν την εταιρεία περήφανη μέσα στο 2023 και τις ευχαριστίες μας για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη με την οποία τιμήσατε την εταιρεία και αυτή την χρονιά!

Meat Innovation Awards 2023

Χρυσό βραβείο έλαβε το πέταλο λουκάνικο Ξάνθης στην κατηγορία προϊόν από μοσχάρι, στην διοργάνωση των Meat Innovation Awards 2023.

Μάθετε περισσότερα, εδώ.

Specialist Awards 2023

Ασημένιο βραβείο έλαβε ο παστουρμάς στην διοργάνωση των Specialist Awards 2023. Μάθετε περισσότερα, εδώ.

AFFA 2023

Αστέρι Γεύσης και Ποιότητας έλαβε ο παστουρμάς στην διοργάνωση των AFFA | Athens Fine Food Awards 2023

Μάθετε περισσότερα, εδώ.

Οι δικοί μας απόφοιτοι της Σχολής Κρεοπωλών

Η γνώση είναι δύναμη και η εκπαίδευση ο πολύτιμος σύμμαχος της εταιρείας στον δρόμο για την ανάπτυξη και την προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Δεκατέσσερις εργαζόμενοι παρακολούθησαν και αποφοίτησαν με επιτυχία από την Βασική Σχολή Κρεοπωλών, η οποία σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την εταιρεία και χρηματοδοτήθηκε από αυτήν.

Μάθετε περισσότερα, εδώ.

Ethos 2023

Στην αξιολόγηση του 2023 η εταιρεία επέτυχε υψηλότερο επίπεδο συμμόρφωσης στις βασικές αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της απονεμήθηκε το σήμα Ethos Gold.

Μάθετε περισσότερα, εδώ.

Αλλαντικά καθαρής ετικέτας

Σταθερά ανοδικό είναι το ενδιαφέρον των επαγγελματιών και του καταναλωτικού κοινού για τα αλλαντικά καθαρής ετικέτας, προϊόντα στα οποία δεν έχουν προστεθεί συντηρητικά και τεχνητά συστατικά, έχουν παραχθεί με ήπια ή πολύ μικρή επεξεργασία και η συνταγή τους βασίζεται σε απλές και αναγνωρίσιμες πρώτες ύλες φυσικής προέλευσης.

Μάθετε περισσότερα, εδώ.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Οικονομικά
Πολιτιστικά
Τοπικά