Εθελοντική Αιμοδοσία στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης

Η δέκατη πέμπτη αιμοδοσία τους έτους 2024.

Η αιμοδοσία που είναι αφιερωμένη στη μνήμη της δασκάλας Μαρίας Ιωσηφίδου που έφυγε από κοντά μας το έτος 2017.

 

Φέτος τιμούμε ακόμη περισσότερο τη μνήμη της, αφού λόγω αυτής της περίστασης, ξεκινήσανε εθελοντικές αιμοδοσίες για πρώτη φορά το έτος 2017 σε δημοτικό σχολείο στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης και από φέτος ο μήνας Μάρτιος έχει την τιμητική του με αιμοδοσίες και σε άλλα δημοτικά σχολεία μας.

 

Διοργανώνουμε λοιπόν την 5η εθελοντική δράση στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης (αφού την είχαμε διακόψει τα έτη της πανδημίας 2020-2022), την ώρα που λειτουργεί το σχολείο ώστε να έχουνε μία ακόμη "εικόνα" της εθελοντικής προσφοράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης και τα παιδάκια μας.

 

Σας καλούμε λοιπόν στην δέκατη πέμπτη εθελοντική αιμοδοσία του έτους και σας περιμένουμε με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρουπόλεως την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 από τις 09:00πμ έως τις 14:00μμ στην αίθουσα του γυμναστηρίου του 12ου Δημοτικού.

 

Με τη συνδρομή και συνεργασία των Συλλόγων Διδασκόντων και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου και του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης καθώς και του 4ου Νηπιαγωγείου Ξάνθης.

 

Μετά την ολοκλήρωση μιας καταπληκτικής προηγούμενης χρονιάς όπου ο Σύλλογος της "ΑΓΑΠΗΣ" παρέμεινε στην κορυφή της προσφοράς σε ολόκληρη τη χώρα μας (με συνολική συγκομιδή 5.437 ασκούς αίματος ), συνεχίζουμε με αισιοδοξία και την φετινή μας πορεία.

Προσφέρουμε το αίμα μας για όλους αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά…και ας είναι αχρείαστο για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους…

 

Ταυτόχρονα με την προσφορά μας ενισχύουμε τα Εθνικά Αποθέματα κι την Εθνική Δεξαμενή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου 

Κοινωνικά
Τοπικά