Η 25η Μαρτίου στον ραδιοφωνικό σταθμό του Δήμου Ξάνθης, "Όμορφη Πόλη 89,9"

Το μήνυμα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, που γεννά τη χαρά για την ελπίδα της αιώνιας ζωής, έρχεται και ανταμώνει με την πίστη και την αποφασιστικότητα των Ελλήνων να θυσιάσουν τη ζωή τους για να απελευθερώσουν την πατρίδα τους την 25 Μαρτίου 1821 από την Οθωμανική κυριαρχία.

Η διπλή Γιορτή του Έθνους, μας φέρνει μπροστά σε μια ρεαλιστική πραγματικότητα και καλούμαστε να θυμηθούμε ότι μόνο με αγώνες, θυσίες και δουλειά,   μπορεί να πάει ο άνθρωπος μπροστά και κατ επέκταση η κοινωνία και η πατρίδα, έχοντας πάντα την αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον.

Οι άνδρες και οι γυναίκες του  Δ΄ Σώματος  Στρατού κρατώντας ψηλά τα λάβαρα και τη Σημαία, εκπέμπουν το μήνυμα της σιγουριάς για την Ασφάλεια και την Ελευθερία, και μας δίνουν τη δυνατότητα να εργαζόμαστε απερίσπαστοι για το δημόσιο συμφέρον, την ανάπτυξη και την προοπτική της  Ξάνθης και ολόκληρης της Ελλάδας.

Η 25η Μαρτίου του 1821, φέρνει στη συχνότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης εκπομπές - αφιερώματα, στο πλαίσιο των «εκπαιδευτικών προγραμμάτων» λόγου και τέχνης που η "Όμορφη Πόλη 89,9" παράγει με την ενεργοποίηση του τομέα των εσωτερικών παραγωγών.

Σήμερα Δευτέρα  25 Μαρτίου 2024,   οι εορταστικές ιαχές και το ιστορικό της επανάστασης, αντηχούν από άκρη σε άκρη στην Ξάνθη και  σε όλη την επικράτεια.

Από τη συχνότητα του Δημοτικού ραδιοφώνου Ξάνθης θα μεταδοθούν οι εκπομπές- αφιερώματα στην 25η Μαρτίου :

" Η Επανάσταση στην Ελλάδα. Το φρόνημα και οι Ικανότητες των Ελλήνων", με τον  Χρήστο Κοσμά και τον Τηλέμαχο Αρναούτογλου στις 12:00 το μεσημέρι


" Το 1821 και η Θράκη",  με τον  Θανάση Μουσόπουλο παρουσιάζει στις 14:00 :

Όλα όσα προετοίμαζαν το έδαφος για την Επανάσταση, οι ιδιαιτερότητες, τα "ξεχωριστά" στοιχεία των Ελλήνων ανά περιοχή, το φρόνημα, η πίστη, η μεθοδικότητα και η αποτελεσματικότητα των ενεργειών.

 
Καλή σας ακρόαση!

Χρόνια Πολλά

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Τοπικά
Δήμος Ξάνθης