Αναβάλλεται επ’ αόριστον η προγραμματισμένη συναυλία// Η Σόνια Θεοδωρίδου θα ερμηνεύσει αντ’ αυτού, το έργο: «ΥΜΝΟΙ ΑΓΓΕΛΩΝ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ»

Κάποιες δυσκολίες,  αντιμετώπισε ο Σύλλογος Φίλων Πολυχώρου Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι» με την παρουσίαση της συναυλίας την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 με τίτλο: «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ» και αντ΄ αυτής θα παρουσιάσει στον ίδιο χώρο, την ίδια ημέρα και ώρα, τη Σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου να ερμηνεύει το έργο:  «ΥΜΝΟΙ ΑΓΓΕΛΩΝ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ»

Η ανακοίνωση του  Συλλόγου Φίλων Πολυχώρου Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι»

«Η συναυλία της Σόνιας Θεοδωρίδου που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης την Παρασκευή  10 Μαΐου 2024 με τίτλο, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ, αναβάλλεται επ’ αόριστον.

Η Σόνια Θεοδωρίδου θα ερμηνεύσει αντ’ αυτού, το έργο:
«ΥΜΝΟΙ ΑΓΓΕΛΩΝ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ»

Ένα λαϊκό ορατόριο του σπουδαίου συνθέτη, Σταύρου Κουγιουμτζή  και ένα από τα κορυφαία έργα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

Χρησιμοποιώντας ως ποιητικό υλικό εκκλησιαστικούς ύμνους, ο Στ. Κουγιουμτζής συνέθεσε ένα λυρικό έργο βασισμένο στη βυζαντινή μουσική, σε συνδυασμό με δυτικότροπους και λαϊκούς μουσικούς δρόμους.

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ

οι κρατήσεις θέσεων συνεχίζονται κανονικά στο 2541084567 & 6942506682»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Καλλιτεχνικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά