Σήμερα εθελοντική αιμοδοσία δημοτικών υπαλλήλων /Αύριο η δίκη του Γ.Σ. της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Από τις εννέα σήμερα το πρωί ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Ν.Ξάνθης σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών ‘Η ΑΓΑΠΗ’ πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο.

Η συμμετοχή των υπαλλήλων από την έναρξη της αιμοδοσίας ήταν ικανοποιητική και όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων, Δημήτρης Γαλανόπουλος, εντάσσεται στο πλαίσιο της τακτικής συνεργασίας με το Σύλλογο Αιμοδοτών . Παράλληλα κάλεσε όσους συμπολίτες και συμπολίτισσες το επιθυμούν και δύνανται να δώσουν αίμα να προσέλθουν έως και τις 14:00 στο Δημαρχείο.

Αύριο η δίκη του Γ.Σ. της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Ο Δημήτρης Γαλανόπουλος είναι ένα από τα 35 μέλη του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, που δικάζεται αύριο σύσσωμα κατηγορούμενο για…ρύπανση του περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια κινητοποίησης του κλάδου τον Οκτώβριο του 2011.

Ο Δημήτρης Γαλανόπουλος τόνισε την κρισιμότητα της εκδίκασης της υπόθεσης όχι σε ότι αφορά την απόφαση για τους ίδιους τους κατηγορούμενους αλλά για το μέλλον των κινητοποιήσεων του συνδικαλιστικού κινήματος.

Ενόψει της εκδίκασης της απόφασης στο Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, η ΠΟΕ-ΟΤΑ προκήρυξε πανελλαδική στάση εργασίας των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση, αύριο Παρασκευή από τις 11:00 το πρωί έως το τέλος του πρωινού ωραρίου.

 

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά