Όλα έτοιμα για την Μεγάλη Παρέλαση στην Ξάνθη. Μπάμπης Δαργανάκης και Ράνια Κωστάκη θα δίνουν τον ρυθμό.

Κορυφαία στιγμή των Εορτών είναι η Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση. Όλα έτοιμα και στην τελευταία λεπτομέρεια. Ο καιρός θα είναι με το μέρος μας.....

Από τις 10:30 όπως κάθε χρόνο η "Όμορφη Πόλη 89,9" το Ραδιόφωνο των Πολιτών , το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης θα μεταδίδει ειδική εκπομπή για το Καρναβάλι του 2014 στην Ξάνθη, μιλώντας με τους καρναβαλικούς συλλόγους και τα πληρώματα της παρέλασης, δίνοντας χρήσιμες πληροφορίες για τους επισκέπτες που θα καταφθάνουν για να παρακολουθήσουν την παρέλαση που θα ξεκινήσει στη 1 μετά το μεσημέρι.

Άρματα και χιλιάδες καρναβαλιστές θα ξεχυθούν στους δρόμους της πόλης, με χρώματα και μουσικές να συνοδεύουν τον Βασιλιά Καρνάβαλο. 

Μουσική επένδυση της Μεγάλης Παρέλασης από τον Μπάμπη Δαργανάκη και την Ράνια Κωστάκη. Ένα project που κινείται σε latin και σύγχρονους χορευτικούς ρυθμούς. 

Μέσω της  οδού 28ης Οκτωβρίου θα περάσει από την Κεντρική Πλατεία, και θα καταλήξει στο χώρο του γηπέδου του ΑΟΞάνθης όπου βρίσκονται τα στέκια των Συλλόγων. 

Με τη λήξη της παρέλασης ξεκινάει ένα μεγάλο πάρτι στο πάρκο απέναντι από το γήπεδο με τη συμμετοχή όχι μόνο των Καρναβαλιστών αλλά και του κόσμου. 

Μουσική από τον DJ Joe Vida, πυροτεχνήματα, άφθονο κρασί, χορός.

Την Καρναβαλική Παρέλαση για την Δημόσια Τηλεόραση θα παρουσιάσει ο Χρήστος Νέζος. Η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 13:00 και θα κρατήσει περίπου 2 ώρες και 30 λεπτά.

Καρναβάλι
Πολιτιστικά