Το 6ο Νηπιαγωγείο της Ξάνθης στο Δημοτικό Ραδιόφωνο. Η καλημέρα των μικρών στις 09:00 από τους 89,9

Τα παιδιά του 6ου Νηπιαγωγείου Ξάνθης αξιοποιώντας τη δυνατότητα της επίσκεψής τους στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ξάνθης, ανέβηκαν μερικούς ορόφους ακόμη και βρέθηκαν στους Ραδιοθαλάμους της "Όμορφης Πόλης 89,9" και μετέφεραν τον αυθορμητισμό τους, τη χαρούμενη διάθεσή τους, τα χαμόγελά τους και τους ... προβληματισμούς τους, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η εκπαιδευτική διαδικασία δεν περιορίζεται μόνο εντός των μαθητικών αιθουσών.

Η Αργυρώ Γιαπουντζή, η Άννα Λαζαρίδου και η Λένια Μπακαλούδη, ανέλαβαν όλα τα διαδικαστικά και πρακτικά ζητήματα προκειμένου να προσφέρουν στα παιδιά τους μια ακόμη εμπειρία, μια ακόμη ανοιχτή διαδικασία γνωριμίας με τον κόσμο.

Τα παιδιά μίλησαν μαζί μας, έκαναν ερωτήσεις, μας μετέφεραν αυτά που έμαθαν και από την επίσκεψή τους στη βιβλιοθήκη και τραγούδησαν,  σκορπώντας χαμόγελα και διάθεση, δίνοντας ελπίδα για το αύριο. Ακούστε τα σήμερα, Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019, λίγο μετά τις 09:00.

Πολλές ευχές σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα της Ξάνθης που από την πρώτη βαθμίδα μέχρι και την Ανώτατη μας κάνει πραγματικά καθημερινά υπερήφανους με τον τρόπο που χειρίζονται τις δυνατότητες που δίνει η εκπαίδευση.

Συγχαρητήρια σε εκπαιδευτικούς, γονείς και παιδιά για τον αγώνα που καταβάλουν ώστε πραγματικά να ελπίζουμε για το αύριο.

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά