Βασικά είδη διατροφής μακράς διαρκείας, είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής για οικογένειες που διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας, συγκεντρώνει ο σύλλογος τριτέκνων Ν.Ξάνθης

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Ξάνθης «Ο Άγιος Στυλιανός»  γνωρίζοντας την τεράστια ανάγκη υποστήριξης συνανθρώπων μας που πλήττονται σκληρά από την ανεργία και την φτώχεια, ξεκίνησε προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών παντοπωλείου τα οποία και θα δοθούν σε τρίτεκνες οικογένειες που διαβιούν κάτω από τα όρια της φτώχειας. Για τον σκοπό αυτό προσκαλεί τα μέλη του αλλά και όλους τους Ξανθιώτες για την συνδρομή τους σε αυτό το εγχείρημα, ελπίζοντας ότι πάρα την περίοδο οικονομικής ύφεσης που διανύει η χώρα μας, ο καθένας μας μπορεί να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι τα ακόλουθα:

1. Βασικά είδη διατροφής μακράς διαρκείας όπως ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, βρεφικό γάλα, αλεύρι, ντοματοχυμό κ.α.
2. Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής όπως σαμπουάν, καθαριστικά δαπέδου, χλωρίνη, σκόνη πλυντηρίου ρούχων, οδοντόκρεμες, σερβιέτες, πάνες κ.α.

Η παραλαβή θα γίνεται στο γραφείο του συλλόγου (Λευκίππου 1-3 στο ισόγειο του κτιρίου του Οργανισμού Καπνού έναντι ΚΤΕΛ) στις ώρες λειτουργίας του, δηλαδή Δευτέρα και Πέμπτη 18:30-20:30.

Για τους λόγους που οδήγησαν το σύλλογο να πάρει τη παραπάνω απόφαση, μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου, ο πρόεδρος του συλλόγου τριτέκνων Ν.Ξάνθης κ. Αθανάσιος Γανίδης, ο οποίος κάλεσε τους Ξανθιώτες και τις Ξανθιώτισσες να ανταποκριθούν στην έκκληση του συλλόγου και να συνεισφέρουν όπως μπορεί ο καθένας.

Ακούστε τον πρόεδρο του συλλόγου τριτέκνων Ν.Ξάνθης , κ. Α.Γανίδη.

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά