Στο Δ.Σ της ΓΣΕΒΕΕ η πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθης, Μαίρη Τσιακίρογλου

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΣΕΒΕΕ με την παράταξη Ενωτική του κ. Γεωργίου Κουράση, εξελέγη η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Ξάνθης , κ. Μαίρη Τσιακίρογλου.

Μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου για την εκλογή  της, η κ. Τσιακίρογλου σημείωσε με έμφαση ότι η ΓΣΕΒΕΕ, το τριτοβάθμιο όργανο των Επαγγελματοβιοτεχνών Ελλάδας είναι ένας σημαντικός κοινωνικός εταίρος, με ρόλο συμβουλευτικό αλλά και παρεμβατικό στα κέντρα λήψης αποφάσεων που αφορούν την επιχειρηματικότητα.

Η παρουσία της στη διοίκηση, δεσμεύθηκε, ότι θα δώσει τη δυνατότητα να αναδειχθούν τα ιδιαίτερα προβλήματα του επιχειρείν της περιοχής για να αναζητηθούν λύσεις αλλά και να υπάρχει άμεση ενημέρωση για κάθε νέα προοπτική ανάπτυξης προς αξιοποίηση από τον κλάδο.

Μέσα στον επόμενο μήνα η ΟΕΒΕΞ θα διοργανώσει ενημερωτική εσπερίδα για το ασφαλιστικό ενώ μέσα στο Δεκέμβριο, στις 14 του μήνα, αναμένεται η εκδήλωση με κοινωνικό πρόσημο στο πλαίσιο της οποίας θα τιμηθούν για την προσφορά του οκτώ κυρίες της Ξάνθης.

Ακούστε την κ. Μ.Τσιακίρογλου.

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Οικονομικά
Πολιτιστικά
Τοπικά