Για 5η συνεχόμενη χρονιά οι Βάτραχοι μαζί με συλλόγους της Ξάνθης διοργανώνουν την δράση αλληλεγγύης ‘Ο Αϊ Βασίλης άργησε μια μέρα’/ Στόχος η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΒΑΤΡΑΧΟΙ διοργανώνει για 5η φορά την δράση Αλληλεγγύης "ο Αϊ Βασίλης άργησε μια μέρα", με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση της Ομάδας Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ξάνθης και του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ξάνθης, που στηρίζει πάνω από 150 οικογένειες στην πόλη μας.

Η δράση αυτή ξεκινάει από σήμερα, Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, και έχει διάρκεια δυο εβδομάδων,  έως και την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020.

 

Στη δράση αυτή των Βατράχων συμμετέχουν και οι παρακάτω σύλλογοι:

- Πολιτιστικός Σύλλογος Φοιτητών Ξάνθης "Η Γέφυρα"

- Politistikos Sillogos NeolaiRa

- Φιλοπρόοδος Ένωση Ξάνθης

- Χορευτικός Όμιλος Ξάνθης

- 2ο Σύστημα Προσκόπων Ξάνθης

- Π.Σ Εργαζομένων Πλαστικών Θράκης

- Κοινωνικό Κέντρο Σταύρος Χαλιορής

- Οι Απίθανοι, Πολιτιστικός Σύλλογος Μυρωδάτου

- Μ.Ο.Ξ Πολυμήχανοι

- Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Γενισέας

- ΠΑΣ Αντίκας

- Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος «Η Θράκη»

- Λύκειο των Ελληνίδων Ξάνθης

 

Οι ‘Βάτραχοι’, και οι σύλλογοι που και φέτος βρίσκονται στο πλευρό των ΄Βατράχων’, μας προτρέπουν να βοηθήσουμε όλοι μαζί να γεμίσει ο "σάκος" του Αϊ Βασίλη με τρόφιμα μακράς διάρκειας, όπως : Αλεύρι, Μακαρόνια, Όσπρια, Γάλα , Ρύζι κλπ.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ των ‘Βατράχων’ κ. Μιχάλης Τσέπελης , κάλεσε τους Ξανθιώτες/σες να συνδράμουν για μια ακόμη χρονιά ώστε να εμπλουτιστούν τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου με όλα τα απαραίτητα αγαθά για τις οικογένειες και τους συμπολίτες που αποδεδειγμένα αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Υπενθύμισε ότι μέσω της συγκεκριμένης αλληλέγγυας δράσης στόχος είναι να περάσει σε όλους το μήνυμα ότι οι ανάγκες στους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες δεν περιορίζονται μόνο κατά τις εορταστικές περιόδους του έτους , αλλά κάθε μέρα.

Σημείωσε δε, ότι δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και  το γεγονός ότι οι οικογένειες αυτές, τις οποίες στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο, έχουν και μικρά παιδιά που όπως όλα τα παιδιά λαχταρούν αγαπημένα γλυκίσματα όπως σοκολάτες , μπισκότα κ.τ.λ.

 

Ο σάκος του Αϊ Βασίλη είναι ήδη τοποθετημένος σε 35 σημεία σε όλη την Ξάνθη.

 

Ακούστε τον κ. Μιχάλη Τσέπελη.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Τοπικά