Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ξάνθης ΙΚΕ στο Δημοτικό ραδιόφωνο Ξάνθης

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας ημέρας ραδιοφώνου την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ξάνθης ΙΚΕ εκδήλωσε το ενδιαφέρον του να επισκεφθεί το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης με τους εκπαιδευομένους του.
 
Η πρόταση υιοθετήθηκε άμεσα από τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού ραδιοφώνου Ξάνθης κ. Παναγιώτη Αμβροσιάδη και τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μανώλη Τσέπελη και οι υπέροχοι εκπαιδευόμενοι του ΚΔΑΠ με τους εκπαιδευτικούς τους βρέθηκαν στους ραδιοθαλάμους της "Όμορφης Πόλης 89".
 
Ο Παναγιώτης, ο Πέτρος, ο Τάσος, η Αϊλίν, η Ιλάηντα και ο Γρηγόρης με την πολύτιμη παρέα της κας Μαριάνθη και του κ.Πάρη, μας έδωσαν χαρά με την παρουσία τους, μας μίλησαν με τον αυθορμητισμό και την ψυχή τους, μας δίδαξαν με την αισιοδοξία και τη θετική ενέργεια που αντιμετωπίζουν τη ζωή.
 
Στη διάρκεια της συνάντησης αγγίξαμε δίσκους βινυλίου, ενεργοποιήσαμε τα πικάπς, ρυθμίσαμε τις στροφές τους, ακούσαμε μετά από απαίτηση του Γρηγόρη  και του Πέτρου, Καζαντζίδη....
 
Ο Παναγιώτης και ο Τάσος μίλησαν στα μικρόφωνα και αφιέρωσαν τα λόγια τους σε φίλους και γνωστούς τους. Η Αϊλίν και η Ιλάηντα, περιεργάστηκαν τους υαλοπίνακες που χωρίζουν τους ραδιοθαλάμους του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης και με τα χαμόγελά τους μας έδωσαν τις πραγματικές διαστάσεις της ζωής.
Με ευγένεια και συνέπεια στην αποχώρησή τους μας ευχαρίστησαν και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το άμεσο μέλλον.
 
Ξεχωριστά τους ευχαριστούμε όλους για τη θετική αντιμετώπιση όλων των δράσεων, για την ευγενική και αυθόρμητη παρουσία τους, για την εκπαιδευτική τους ικανότητα να μας βάλουν στο "παιχνίδι".
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά