Γιάννης Ζερενίδης: Προτεραιότητά μας ο άνθρωπος και η εξασφάλιση ποιότητας ζωής στους πολίτες της Ξάνθης.

Συνεργεία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης πραγματοποίησαν συντήρηση και επανατοποθέτηση των στρωμάτων καουτσούκ στη σιδηροδρομική διάβαση προς Κομοτηνή, λίγο πριν τα Κοιμητήρια της Ξάνθης.

Όπως μας δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Ζερενίδης, η παρέμβαση αυτή από τα συνεργεία του Δήμου Ξάνθης, εντάσσεται στις δεκάδες που πραγματοποιούνται σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, με προτεραιότητες και προγραμματισμό, για την αντιμετώπιση ζητημάτων της καθημερινότητας του πολίτη.

Στο συγκεκριμένο σημείο είχε διαπιστωθεί η υποχώρηση του υποστρώματος και ήταν αναγκαία η παρέμβαση του Δήμου Ξάνθης προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή διέλευση των οχημάτων πάνω από τις ράγες της σιδηροδρομικής γραμμής, καθώς όπως μας ενημέρωσε ο κ. Ζερενίδης από την Κυριακή 8 και από τη Δευτέρα 9  Μαρτίου 2020 ξεκίνησαν τα δρομολόγια του τραίνου με το 600Α από Θεσσαλονίκη προς Αλεξανδρούπολη και το 91 από Αλεξανδρούπολη  προς Θεσσαλονίκη.

Η παρέμβαση είχε προγραμματιστεί και πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020.

Ο κ. Ιωάννης Ζερενίδης υπενθύμισε ότι ο τετραψήφιος αριθμός 15333 του Δήμου Ξάνθης είναι στην υπηρεσία των πολιτών και σε αυτή, με μεγάλη συνέπεια,  καταγράφονται τα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα του πολίτη, τα οποία άμεσα δρομολογούνται, προγραμματίζονται και υλοποιούνται.

Κλείνοντας ο αντιδήμαρχος σημείωσε ότι επιζητά τη βοήθεια των πολιτών στην καταγραφή ζητημάτων σε γειτονιές και οικισμούς, που ίσως δεν έχουν υποπέσει στην αντίληψη των υπηρεσιών, ώστε να γίνουν γνωστά και να δρομολογηθεί η επίλυσή τους, τονίζοντας ότι, η επισήμανση αυτή είναι πολύ σημαντική για την αποτελεσματικότητα  των έργων και τον θετικό αντίκτυπό τους στην τοπική κοινωνία.

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά