Έκκληση του Γ.Παπαχρόνη προς τους αιμοδότες να προσέρχονται στο Νοσοκομείο Ξάνθης για αιμοδοσία/ Υπάρχουν ελλείψεις ενημερώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών ΑιμοδοτώνΈκκληση προς τους εθελοντές αιμοδότες της Ξάνθης να προσέρχονται στο Νοσοκομείο Ξάνθης και να δίνουν αίμα ώστε να καλυφθούν οι ελλείψεις που παρατηρούνται, είτε εξαιτίας της ανησυχίας  λόγω κορονοϊου, είτε λόγω παρερμηνείας των συστάσεων για περιορισμό των επισκέψεων στα Νοσοκομεία, απηύθυνε μέσα από την ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου, ο πρόεδρος του συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Ξάνθης Ή Αγάπη’, κ. Γιάννης Παπαχρόνης.


Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 8:30 έως τις 14:00, και τις Δευτέρες από τρις 17:30 έως τις 19:30 , καλούνται οι αιμοδότες της Ξάνθης να προσέρχονται στο Νοσοκομείο , να δηλώνουν στην είσοδο ότι προσήλθαν για να αιμοδοτήσουν  και να είναι απόλυτα βέβαιοι ότι θα αιμοδοτήσουν με ασφάλεια.


Υπάρχουν μεγάλες ανάγκες για έκτακτες περιπτώσεις ασθενείας συμπολιτών αλλά και για μεταγγίσεις, καταλήγει ο κ. Παπαχρόνης.


Ακούστε την έκκληση του προέδρου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Ξάνθης ‘Η Αγάπη’, κ. Γ.Παπαχρόνη.

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά