Μανώλης Φανουράκης "ημέρες άσκησης", ΕΡΤ, Κολυμβητήριο, Επιδόματα.

Ο Μανώλης Φανουράκης, αρμόδιος Αντιδήμαρχος σε θέματα Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Δια Βίου Μάθησης - Απασχόλησης και Τουρισμού μίλησε σήμερα στην ενημερωτική εκπομπή του Ραδιοφώνου του Δήμου Ξάνθης για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Ιουνίου στην Ξάνθη από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με τίτλο "Ημέρες Άσκησης" στο Πάρκο Διοικητηρίου στις 10:00 το πρωί.

Το θέμα της ΕΡΤ, ήταν ένα ακόμη θέμα της συζήτησης, καθώς ο πολιτισμός που μέσα από την Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση ταξίδευε σε όλη την Υδρόγειο ο Μανώλης Φανουράκης το θεωρεί ύψιστης σημασίας μαζί με τις γέφυρες της Ελλάδας με τον Απόδημο Ελληνισμό και τις Ακριτικές Περιοχές." Με μεγάλη προχειρότητα όλη η διαδικασία. Θα μπορούσε να γίνει η όποια μεταρρύθμιση με ανοικτή την ΕΡΤ." σχολίασε χαρακτηριστικά.

1 Ιουλίου το αργότερο το Κολυμβητήριο θα λειτουργήσει στην Ξάνθη,  μας δήλωσε ο Μανώλης Φανουράκης, καθώς οι απαραίτητες εργασίες είναι σε εξέλιξη. Η μεγάλη δεξαμενή χρειάζεται τουλάχιστον ένα δεκαήμερο να γεμίσει και η δεύτερη μικρή δεξαμενή θα λειτουργήσει μαζί με τη μεγάλη.

Μητροπολιτικός Δήμος η Ξάνθη και σε ότι αφορά τα προνοιακά επιδόματα η υπηρεσία χειρίζεται τις υποθέσεις ολόκληρου του Νομού Ξάνθης μας είπε ο Αντιδήμαρχος, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στους υπαλλήλους που αν και μόλις 6 άτομα ανταποκρίνονται με πολλή δουλειά στις αυξημένες υπηρεσιακές τους απαιτήσεις.

Ακούστε παρακάτω τον Μανώλη Φανουράκη:

 

 

M Fanourakis : Imeres askisis ERT Epidomata Pisina 20.6.2013 by Radio899 on Mixcloud

 
Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά