Επαληθεύτηκε ο Φίλιππος Παραστατίδης. Δηλώσεις, φορολογικές έως 30/8, πόθεν έσχες έως 30/9.

Επαληθεύτηκε ο Φίλιππος Παραστατίδης σε αυτά που μας έλεγε πριν λίγες ημέρες στην Ενημερωτική Εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης σχετικά με τις παρατάσεις που θα έπρεπε να δώσει το αρμόδιο Υπουργείο για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων και δηλώσεων πόθεν έσχες.

"Το Υπουργείο κινείτε σε σωστή κατεύθυνση, όμως κάποιες μεγάλες καθυστερήσεις σε διευκρινήσεις, κάνουν ρεαλιστικά επιβεβλημένη την παράταση στον χρόνο κατάθεσης των δηλώσεων." ( απόσπασμα από τη συνέντευξη του Φ. Παραστατίδη την Παρασκευή 21 Ιουνίου)

σχετικό άρθρο : (http://radio899.gr/?q=node/1960)

Έτσι λοιπόν σχεδόν άμεσα δόθηκε η παράταση των φορολογικών δηλώσεων έως τις 30 Αυγούστου 2013 και παράταση έως τις 30 Σεπτεμβρίου στην υποβολή των δηλώσεων "πόθεν έσχες" δίνεται με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που εκδόθηκε έπειτα από πρωτοβουλία της γραμματείας του υπουργικού συμβουλίου.


Λόγω της παράτασης υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως τις 30 Αυγούστου και η υποβολή των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες) θα παραταθεί έως τον Σεπτέμβριο.

Μια και το Σαββατοκύριακο δεν είναι δυνατόν να ψηφιστεί νόμος και η σχετική προθεσμία για την υποβολή του πόθεν έσχες λήγει την Κυριακή 30 Ιουνίου, η κυβέρνηση θα καταθέσει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για να αντιμετωπίσει το ζήτημα.

Υπόχρεοι για την υποβολή των δηλώσεων "πόθεν έσχες" είναι δημοσιογράφοι δημόσιοι λειτουργοί, δικαστές, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, γενικοί γραμματείς υπουργείων και  άλλοι κρατικοί αξιωματούχοι.

Το Υπουργείο, μας είπε, κινείτε σε σωστή κατεύθυνση, όμως κάποιες μεγάλες καθυστερήσεις σε διευκρινήσεις κάνουν ρεαλιστικά επιβεβλημένη την παράταση στον χρόνο κατάθεσης των δηλώσεων. - See more at: http://radio899.gr/?q=node/1960#sthash.UXImjqvh.dpufΤο Υπουργείο, μας είπε, κινείτε σε σωστή κατεύθυνση, όμως κάποιες μεγάλες καθυστερήσεις σε διευκρινήσεις κάνουν ρεαλιστικά επιβεβλημένη την παράταση στον χρόνο κατάθεσης των δηλώσεων. - See more at: http://radio899.gr/?q=node/1960#sthash.UXImjqvh.dpuf
Το Υπουργείο, μας είπε, κινείτε σε σωστή κατεύθυνση, όμως κάποιες μεγάλες καθυστερήσεις σε διευκρινήσεις κάνουν ρεαλιστικά επιβεβλημένη την παράταση στον χρόνο κατάθεσης των δηλώσεων. - See more at: http://radio899.gr/?q=node/1960#sthash.UXImjqvh.dpufπαράταση έως τις 30 Σεπτεμβρίου στην υποβολή των δηλώσεων πόθεν έσχες δίνεται με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που εκδόθηκε έπειτα από πρωτοβουλία της γραμματείας του υπουργικού συμβουλίου.όγω της παράτασης υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως τις 30 Αυγούστου και η υποβολή των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες) θα παραταθεί έως τον Σεπτέμβριο.


 

Οικονομικά
Πολιτικά