Θ.Κοντογεωργίου: ‘Σβήνουν’ τους μικρομεσαίους από την αγορά…

Τα οξυμένα προβλήματα των αυτοαπασχολούμενων μικροεπαγγελματιών , τα οποία αντί να επιλύονται επιδεινώνονται με την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ασφαλιστικός φορέας των επαγγελματιών, ο ΟΑΕΕ καθώς και οι προστιθέμενοι διαρκώς νέοι φόροι τη στιγμή που αποτελεί κοινή παραδοχή των πάντων η μείωση της καταναλωτικής δύναμης στην εγχώρια αγορά και η έλλειψη ρευστότητας, ήταν τα βασικά θέματα επί των οποίων εστίασε στην χθεσινή ομιλία του ο κ. Θόδωρος Κοντογεωργίου, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Α.Μ-Θ. του ΚΚΕ.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν επαγγελματίες της Ξάνθης , οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις προτάσεις του ΚΚΕ  σε ότι αφορά τα παραπάνω ζητήματα θέτοντας παράλληλα τους δικούς τους προβληματισμούς για τη γενικευμένη κρίση.

Ο κ. Κοντογεωργίου μιλώντας στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε εκτός από τα προβλήματα των επαγγελματιών και στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, οι οποίες- σύμφωνα με την εκτίμηση του- όχι μόνο δεν δίνουν διεξόδους στα συσσωρευμένα αδιέξοδα αλλά διαρκώς προσθέτουν νέα βάρη στο σύνολο της κοινωνίας.

Υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη περίοδος είναι η φάση της προετοιμασίας και της ωρίμανσης της κοινωνίας για την ανατροπή των αδιέξοδων πολιτικών τόσο μέσα από το συνδικαλιστικό κίνημα - τα σωματεία , διευκρίνισε και όχι τις ηγεσίες - όσο και στις γειτονιές.

Ακούστε τη συνέντευξη με τον κ. Θ.Κοντογεωργίου (mp3 22,3Mb)


 

Οικονομικά
Πολιτικά