Ελένη Γερασιμίδου: Την αλλαγή θα τη φέρει η κοινωνία όχι οι πολιτικοί

Η κοινωνία, ο κόσμος θα φέρει την αλλαγή στο οικονομικό και πολιτικό σκηνικό του τόπου όταν αποβάλλει τα φοβικά σύνδρομα που του καλλιεργούν για να δέχεται ως αναγκαίο κακό δυσβάσταχτες και αναποτελεσματικές πολιτικές, δήλωσε μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου η βουλευτής του ΚΚΕ και γνωστή ηθοποιός, Ελένη Γερασιμίδου.

Η κ. Γερασιμίδου, η οποία γνωρίζει πολύ καλά την Ξάνθη αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Θράκης, τόνισε ότι μαζί με το συνάδελφο της, βουλευτή Θόδωρο Κωνσταντινίδη, ανέλαβαν να διαχειρίζονται ζητήματα της περιοχής με παρεμβάσεις και ερωτήσεις στη Βουλή δεδομένου ότι  δεν υπάρχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση από το ΚΚΕ.

Τόνισε την ανάγκη συγκρότησης του μετώπου από τη ‘λαϊκή συμμαχία’ ώστε μέσω δομών όπως οι Λαϊκές Επιτροπές να αφυπνίσουν τον κόσμο και να τον κινητοποιήσουν απέναντι σε πολιτικές και δεν έχουν τίποτε να του προσφέρουν και του υφαρπάζουν κεκτημένα δικαιώματα.

Η κ. Γερασιμίδου βρίσκεται στη περιοχή στο πλαίσιο περιοδείας για τη θεατρική παράσταση ‘Ο Φώντας’, που ανεβαίνει σήμερα το βράδυ στις 21:15 στο θέατρο Ζαρκαδιάς, στη Χρυσούπολη της Καβάλας. ΄

Μάλιστα φρόντισε να προσφέρει 10 προσκλήσεις σε ακροατές και ακροάτριες του Δημοτικού Ραδιοφώνου για να παρακολουθήσουν την παράσταση δωρεάν, υπογραμμίζοντας ότι οι άνεργοι με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν την παράσταση. Το εισιτήριο για την μία και μοναδική παράσταση του ‘Φώντα’ στοιχίζει 10 ευρώ ενώ συνταξιούχοι και φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση με μειωμένο εισιτήριο ( 8 ευρώ).

Ακούστε την Ελένη Γερασιμίδου.

 

E Gerasimidou-22072013 by Radio899 on Mixcloud

 
Καλλιτεχνικά
Κοινωνικά
Πολιτικά