Λυκοδρόμιο. Όλα δείχνουν οτι θα γίνει προσβάσιμος ο δρόμος για τους οδηγούς την επόμενη εβδομάδα.

Τα δύο μεγάλα τεχνικά στο Λυκοδρόμιο της Σταυρούπολης φαίνεται να ολοκληρώνονται σύντομα από το Δήμο Ξάνθης, ο "φακός" του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης κατέγραψε στο ρεπορτάζ εικόνες από την εξέληξη των έργων.

Ήδη το τεχνικό που βρίσκεται προς τη δυτική πλευρά του Λυκοδρομίου έχει ολοκληρωθεί, έχει μπαζωθεί, έχει πέσει χαλίκι και έχει πατηθεί. Οι οδηγοί πλέον το χρησιμοποιούν, ενώ αναμένεται να γίνει η διευθέτηση για τα όμβρια, κομβικής σημασίας ενέργεια που θα εγγυηθεί ουσιαστικά και τη διάρκεια ζωής του έργου.

Από την ανατολική πλευρά το τεχνικό έχει ολοκληρωθεί και είναι στη φάση του μπαζώματος, μια διαδικασία που δεν διαρκεί ιδιαίτερα με τα μηχανήματα που υπάρχουν στο έργο, εάν δεν υπάρξουν χρονοτριβές.

Όλα δείχνουν ότι αν εργαστούν εντατικά και συντονισμένα τα συνεργεία, την επόμενη εβδομάδα θα προλάβουν να δώσουν τον δρόμο στους οδηγούς, ίσως πριν στρωθεί η άσφαλτος, που τώρα ή μπαίνουν στο Λυκοδρόμιο από χωματόδρομο, ή προτιμούν να διανύσουν άλλα 5 χιλιόμετρα για να έχουν πρόσβαση από άσφαλτο.

Σε κάθε περίπτωση ένα πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τους κατοίκους του Λυκοδρομίου για περισσότερα από 10 χρόνια φτάνει στην οριστική λύση του.

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά