Ο Αντιδήμαρχος Σταυρούπολης Μάριος Τσορμπατζίδης, ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχία των εκδηλώσεων την Καθαρή Δευτέρα

Με το έθιμο της «Καμήλας» και  των «Αράπηδων», με διαγωνισμό χαρταετού,  Ζογκλέρ και Ξυλοπόδαρους για τα παιδιά,  στη Σταυρούπολη και το παραδοσιακό γλέντι στα Κομνηνά έκλεισαν οι Θρακικές Λαογραφικές Εορτές του Δήμου Ξάνθης για το 2024.

Ο καλός καιρός βοήθησε και οι Σύλλογοι σε Σταυρούπολη και Κομνηνά, με τη συνδρομή του Συλλόγου Μοναστηρακίου Δράμας, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, υποστηριζόμενοι από τον Δήμο Ξάνθης, ώστε να ικανοποιήσουν τους εκατοντάδες των επισκεπτών που προτίμησαν την ορεινή μας περιοχή για την Καθαρή Δευτέρα.

Νικήτρια του διαγωνισμού για τον πιο ψηλό χαρταετό ήταν η μικρή Μαρία   Χατζηγεωργιάδου από τη Σταυρούπολη και όλα τα παιδιά παρέλαβαν αναμνηστικά δώρα  για τη συμμετοχή τους.

Ο Αντιδήμαρχος Σταυρούπολης Μάριος Τσορμπατζίδης, εμφανώς ικανοποιημένος για την επιτυχία των εκδηλώσεων, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για ολόκληρη την περιοχή και ξεχωριστά ευχαρίστησε για την παρουσία τους,    τον Περιφερειάρχη κ. Χριστόδουλο Τοψίδη, την Αντιπεριφερειάρχη κ. Πολυξένη Μπρίκα, την περιφερειακή σύμβουλο κ. Βασιλική Παυλακάκη, τους αντιδημάρχους  Αναστάσιο Ταρενίδη, Ιωάννη Τσάπαλη, Σάκη Χατζηαντωνίου, Θωμά  Ηλιάδη, Ελένη Γιάνναρου καθώς και την κ. Ελισσάβετ Παυλίδου για την πολύτιμη συνδρομή της.

Ιδιαίτερες  ευχαριστίες απηύθυνε, στους αντιδημάρχους Μιχάλη Τσέπελη και Κυριάκο  Παπαδόπουλο για την βοήθεια τους και τη γενικότερη συμβολή τους τόσο στην διοργάνωση όσο και στην διεκπεραίωση των εκδηλώσεων.

 Επιπλέον, ευχαρίστησε την πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου  Σταυρούπολης  Μαρία Βέλλιου και τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Κομνηνών  Γιώργο Κεβετζίδη,  για την έμπρακτη συνδρομή τους στα δρώμενα της περιοχής.

Ευχαρίστησε επίσης, τον καμηλιέρη κ. Μετοίκιδη και τον κ. Ποταλακίδη για τον συντονισμό της εκδήλωσης στην Σταυρούπολη.

Ευχαρίστησε ακόμη  τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μοναστηρακίου Δράμας για το έθιμο των Αράπηδων, τους πολιτιστικούς συλλόγους Σταυρούπολης, «Ορφέα» και «Τέχνης και Παράδοσης», τον πολιτιστικό σύλλογο Κομνηνών, τον Αθλητικό Σύλλογο «Δόξα Σταυρούπολης» και τον κυνηγετικό σύλλογο Σταυρούπολης.

Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει,  όλους τους εθελοντές που βοήθησαν και φυσικά όλους όσους τίμησαν  με την παρουσία τους όλες της εκδηλώσεις της περιοχής, ευχόμενος  Καλή Σαρακοστή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Καρναβάλι
Κοινωνικά
Τοπικά
Σταυρούπολη
Δήμος Ξάνθης