Πολλά τα πλεονεκτήματα // Έως τις 17 Απριλίου οι αιτήσεις για εισαγωγή μαθητών και μαθητριών στο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο – Λύκειο Ξάνθης

-Σύγχρονες εγκαταστάσεις, ανακαινισμένα ευρύχωρα κτήρια και αίθουσες διδασκαλίας, μέσα στη φύση.

-Διευκρινίστηκες πληροφορίες και στο τηλέφωνο 25410 29911

-Διευθυντής του σχολείου ο Καθηγητής  κ. Γιώργος Αργυρόπουλος

Το Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ξάνθης από το σχολικό έτος 2023-2024 αναβαθμίστηκε και λειτουργεί σύμφωνα με το πλαίσιο λειτουργίας των Πρότυπων Σχολείων, προσφέροντας μια άλλη πρόταση στην εκπαίδευση με πολλά πλεονεκτήματα.

Η εισαγωγή των μαθητών γίνεται κατόπιν γραπτής δοκιμασίας (τεστ) δεξιοτήτων, υπό μορφή ερωτήσεων κλειστού τύπου/πολλαπλής επιλογής, στα μαθηματικά, στην ελληνική γλώσσα και στα θρησκευτικά, όπως ακριβώς συμβαίνει με όλα τα Πρότυπα Σχολεία και αξίζει τον κόπο να το επιχειρήσετε.

Την αίτηση μπορούν να υποβάλλουν οι γονείς και κηδεμόνες στην ενιαία Ψηφιακή Πύλη Gov.gr  μέχρι και τις 17 Απριλίου 2024

Η  δοκιμασία δεξιοτήτων για την εισαγωγή μαθητών και μαθητριών στα Εκκλησιαστικά Σχολεία  αφορά αποκλειστικά και μόνο στις τάξεις Α΄ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου και θα διενεργηθεί το  Σάββατο 18 Μαΐου 2024.

Πρέπει βεβαίως να προηγηθεί η αίτηση στο Gov.gr έως τις 17 Απριλίου 2024 και μετά θα ακολουθήσει η δοκιμασία δεξιοτήτων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ρεπορτάζ- Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Τοπικά