Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το κεντρικό φεστιβάλ στην Ξάνθη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Αυγούστου το 39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγητή στην Ξάνθη. Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ ξεκίνησε με μουσικό – θεατρικό αφιέρωμα στο Μπ. Μπρεχτ. Την κεντρική ομιλία έκανε ο Αριστείδης Θάνος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με προβολή βίντεο για την ανεργία και συναυλία με το μαθητικό συγκρότημα Μουσικά κλειδιά και τους Beetroots.  

Στο χώρο του Φεστιβάλ υπήρχε έκθεση θεματικών ταμπλό και έκθεση βιβλίου της Σύγχρονης Εποχής, ενώ για πρώτη φορά στην Ξάνθη λειτούργησε παιδότοπος που βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τα νέα ζευγάρια. Μέσα στις δραστηριότητες και στα παιχνίδια που ετοίμασαν τα μέλη της ΚΝΕ για τα παιδιά ήταν κυνήγι χαμένου θησαυρού και κουκλοθέατρο.  Ακόμη στο χώρο του Φεστιβάλ  διεξήχθη παιχνίδι «Αλήθειες και Ψέματα για το Σοσιαλισμό» για μαθητές.

Δεκάδες νέοι και νέες ήρθαν στο Φεστιβάλ μετά το κάλεσμα της ΚΝΕ για να ακούσουν τις θέσεις της ΚΝΕ και του ΚΚΕ για τις τρέχουσες εξελίξεις, αλλά και να δουν όσα περίτεχνα και με πολύ μεράκι είχαν ετοιμάσει τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ.

Πολιτικά
Τοπικά