Σήμερα στις 11:00 στάση εργασίας στους ΟΤΑ. Παραπέμπεται το 35μελές Γ.Σ. της ΠΟΕ-ΟΤΑ για κινητοποιήσεις του 2011

Ο Σύλλογος των Δημοτικών Υπαλλήλων Ν Ξάνθης με ανακοίνωσή του ενημερώνει για τη στάση εργασίας των εργαζομένων στους ΟΤΑ από τις 11:00 έως το τέλος του ωραρίου σήμερα Τρίτη  3 Σεπτεμβρίου 2013.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος η στάση εργασίας έρχεται ως ένα  ισχυρό μήνυμα αντίστασης σε όσους επιχειρούν την τρομοκράτηση και των εκβιασμό των υπαλλήλων, με την παραπομπή σήμερα ενώπιον του Α΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών ΣΥΣΣΩΜΟ το 35μελές Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, κατηγορούμενο για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση του Οκτωβρίου του 2 0 1 1

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013, παραπέμπεται ενώπιον του Α΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών ΣΥΣΣΩΜΟ το 35μελές Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, κατηγορούμενο για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση του Οκτωβρίου του 2 0 1 1 !!!!
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ των εργαζομένων που συμμετάσχουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις με την απειλή της ποινικής δίωξης τους, καλά κρατεί……
Η παραπομπή στο Δικαστήριο 35 συνδικαλιστών, πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη στιγμή εν όψει ενός «καυτού Σεπτέμβρη», λόγω της συνολικής αντίδρασης των εργαζομένων απέναντι στις απολύσεις που προωθούνται με πρόσχημα την διαθεσιμότητα-κινητικότητα.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφάσισε να προκηρύξει ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκησης την ΤΡΙΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013, από τις 11.00 το πρωϊ έως τέλος ωραρίου.
Καλούμε τα μέλη μας να συμμετάσχουν και να στηρίξουν μαζικά την κίνηση αυτή, για να δώσουμε ισχυρό μήνυμα αντίστασης σε όσους επιχειρούν την τρομοκράτηση και των εκβιασμό τους."

 

Πολιτικά