Τα Ξανθιωτάκια που έκλεψαν την παράσταση στις Γιορτές Παλιάς Ξάνθης

Οι Ξανθιώτες  Μιχάλη Χατζόπουλος, Τάσος Αβραμίδης, Γιάννης Μπρατίδης και Γιάννης Νησσόπουλος που έκλεψαν με τους ήχους τους την παράσταση  στις Γιορτές Παλιάς Πόλης της Ξάνθης στην Κεντρική σκηνή στην Πλατεία Μητροπόλεως μας τίμησαν σήμερα στους Ραδιοθαλάμους της "Όμορφης Πόλης"

Το Ραδιόφωνο του Δήμου Ξάνθης, το Ραδιόφωνο των Πολιτών, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους Πολίτες Underhill West, που εκτός από τη μουσική έχουν τις γενικότερες ανησυχίες τους για τα δρώμενα στην Πόλη, αποδεικνύοντας ότι η συνοχή έρχεται όταν ο κάθε ένας υπερβεί το "εγώ" του.

Στην παρέα μας δεν ήταν σήμερα ο Τάσος Αβραμίδης που άκουγε την εκπομπή από την Κρήτη, καθώς ήταν επιτακτική η ανάγκη για μια ανάπαυλα... έστειλε όμως τις ευχές του και τα χαιρετίσματά του...

" Όσοι θέλουν να εκφραστούν μουσικά πρέπει να το τολμήσουν άμεσα, να δημιουργήσουν το συγκρότημά τους, να δημιουργήσουν το σχήμα τους, να περιπλανηθούν και να απολαύσουν το ταξίδι" μας είπαν χαρακτηριστικά- "ακόμη και αν το σχήμα διαλυθεί είναι βέβαιο ότι θα μείνουν οι εμπειρίες που οδηγούν προς την ωριμότητα, θα αξιοποιηθούν οι στιγμές προς όφελος για το μέλλον και για τη δημιουργία."

Η συνειδητοποίηση της συλλογικής δημιουργικής  προσπάθειας είναι αυτή που δημιουργεί συνεκτικούς κρίκους και χαράσσει μια πορεία δίνοντάς την διάρκεια και τελικά  αποτέλεσμα, μας λένε, συνεχίζοντας :" εμείς ζητήσαμε και το 2012 να παίξουμε στην Κεντρική Σκηνή αλλά δεν τα καταφέραμε. Η απάντηση μετά την πρώτη απογοήτευση ήταν πολύ δουλειά, πολλές πρόβες, με συνέπεια και αγάπη για τη Μουσική. Φέτος που παίξαμε στην Κεντρική Σκηνή είπαμε ότι τελικά ήταν προς όφελός μας η περσινή απόρριψη, το 2012 ίσως δεν ήμασταν έτοιμοι, φέτος ήμασταν έτοιμοι και το απολαύσαμε και εμείς και ο κόσμος"

Κάπως έτσι μας λένε ότι πρέπει όλοι μας να προσεγγίζουμε τις αποτυχίες, μέσα από έναν δημιουργικό διάλογο με τον εαυτό μας, μέσα από αυτοκριτική αλλά και με ελπίδα για το αύριο, για το μέλλον που μπορούμε να κατακτήσουμε αν πραγματικά αγαπάμε αυτό με το οποίο ασχολούμαστε.

Ακούστε τους:

 

Underhill West-12092013 dimotiko radiofono xanthis by Radio899 on Mixcloud

 
Καλλιτεχνικά
Παλιά Πόλη
Πολιτιστικά