Σταυρούπολη. Η παραμονή της Μεγάλης Γιορτής

Πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στη Σταυρούπολη την Πέμπτη, την παραμονή της Γιορτής των Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Στις 6 το απόγευμα τελέσθηκε ο Μέγας Εσπερινός και αμέσως μετά στις 8, ο πολιτιστικός σύλλογος της Σταυρούπολης δεξιώθηκε στην αίθουσα του ΚΑΠΗ όλους τους εορτάζοντες προσφέροντας σπιτικά, τοπικά εδέσματα που παρασκεύασαν με περισσή αγάπη οι κυρίες της περιοχής.

Η φιλοξενία τον Σταυρουπολιτών μοναδική, με ευγένεια και επιμονή προσπάθησαν και τα κατάφεραν τελικά, να φύγουν όλοι με τις καλύτερες  εντυπώσεις.

Οι φιλοξενούμενοι της Σταυρούπολης απόλαυσαν το πρόγραμμα που ετοίμασε η πραγματικά εκπληκτική χορωδία του ΚΑΠΗ Σταυρούπολης, που με μεράκι ο μαέστρος της προετοιμάζει κατάλληλα ώστε οι εμφανίσεις της να είναι άψογες.

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο  Ξάνθης ηχογράφησε το πρόγραμμα της χορωδίας και σύντομα θα έχετε όλοι την ευκαιρία να απολαύσετε αυτούς τους καταπληκτικούς ανθρώπους από τη συχνότητα της "Όμορφης Πόλης 89,9"

  Ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Ξάνθης και Περιθεωρίου Πατέρας Σωφρόνιος Γκουτζίνης στο τέλος της εκδήλωσης μετέφερε τις Πατρικές ευχές του Μητροπολίτη μας και ευχήθηκε έναν προς ένα τους πολίτες

Εδώ σας παραθέτουμε ένα μικρό δείγμα.

 

Θρησκευτικά
Κοινωνικά
Τοπικά