Π.Μούζιος: Η Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Μηχανικών θέλει το ΤΕΕ χρήσιμο εργαλείο για τα μέλη του και την κοινωνία

Με στόχο να ανατραπεί η απαξίωση των μηχανικών, όπως ο κλάδος τη βιώνει τα τελευταία χρόνια και στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα, η ‘Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Μηχανικών’ ενόψει των εκλογών στο ΤΕΕ καλεί τους μηχανικούς της Ξάνθης να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των νέων οργάνων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας ενημέρωσης των μηχανικών η Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Μηχανικών Θράκης διοργάνωσε εκδήλωση χθες το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης με ομιλητή τον εκπρόσωπο της Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας, πρόεδρο της Π.Ο.ΕΜΔΥΔΑΣ κ. Μούζιο Παναγιώτη.

Ο κ.Μούζιος επισκέφθηκε το Δημοτικό Ραδιόφωνο και μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή για την πρόταση της Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας Μηχανικών και ως προς την δράση του ΤΕΕ αλλά και ως προς τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι μηχανικοί σε όλη τη χώρα.

Τον κ. Μούζιο συνόδευαν ο υποψήφιος με την Ριζοσπαστική πρωτοβουλία στην Ξάνθη κ. Νίκος Κίτου με τον κ. Βαρελά από την Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης , η οποία στηρίζει την πρωτοβουλία.

Υποψήφιοι στην Ξάνθη είναι οι κ.κ. Εξίογλου Δημήτρης, Καφούτης Γιώργος, Κίτου Νικόλαος και Κολώνιας Άγγελος.

Ακούστε τις προτάσεις της Ριζοσπαστικής πρωτοβουλίας Μηχανικών για το ΤΕΕ από τον κ. Μούζιο Παναγιώτη

Πολιτικά
Τοπικά