Μ Τσέπελης-Οι καταστροφές στο αντλιοστάσιο της Νεάπολης και η κοινωνική αντιμετώπιση διακοπής νερού στους πολίτες

Μετά τη διαπίστωση φθορών στο αντλιοστάσιο της Νεάπολης και την κλοπή υλικών ηλεκτροδότησης των αντλιών τελικά η διακοπή ύδρευσης σε κάποιες περιοχές της δυτικής περιοχής της Ξάνθης ήταν ανεπαίσθητες καθώς ο όγκος του νερού των δεξαμενών κάλυψαν τις απαιτήσεις των καταναλωτών, σημείωσε στην δημοσιογραφική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μανόλης Τσέπελης.

Ο Μ Τσέπελης αναφέρθηκε αναλυτικά στις φθορές αυτές που παρατηρούνται σε ολόκληρη την Ελλάδα σε υλικά τα οποία εν συνεχεία οι δράστες μπορούν και πουλούν αποκομίζοντας κέρδη ελάχιστα μπροστά στις καταστροφές που αφήνουν πίσω τους.

Σε ερώτησή μας σχετικά με τις διακοπές ύδρευσης που πραγματοποιεί η ΔΕΥΑΞ σε πολίτες- οφειλέτες στη Ξάνθη ο Μανώλης Τσέπελης μας εξήγησε ότι η υπηρεσία είναι υποχρεωμένη να προβεί σε αυτές σύμφωνα με Νόμο που δεν της δίνει άλλα περιθώρια. Παρόλα αυτά σημείωσε ότι οι πολίτες μπορούν να προσκομίζουν στοιχεία στην επιχείρηση που να αποδεικνύουν την αδυναμία εξόφλησης της οφειλής και η αρμόδια υπηρεσία να επανασυνδέσει το νερό μετά από σχετικό διακανονισμό της οφειλής.

"Χωρίς να παραβαίνουμε τον Νόμο", σημείωσε, "ζώντας την κοινωνία και αφουγκραζόμενοι τις πραγματικά δύσκολες καταστάσεις τις οποίες αντιμετωπίζουν πολλοί συμπολίτες μας, με αίσθημα ευθύνης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης αντιμετωπίζουμε τα ζητήματα."

Ακούστε αναλυτικά τον Μανόλη Τσέπελη.

Tsepelis DEYAX 21 11 2013 by Radio899 on Mixcloud

Αστυνομικά
Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά