Πρώτη η ΔΑΚΕ/ΠΕ Ξάνθης με μήνυμα ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές.

Πρώτη η ΔΑΚΕ/ΠΕ Ξάνθης στις εκλογές του διδασκαλικού συλλόγου Νομού Ξάνθης κρατώντας ουσιαστικά τις δυνάμεις της με 3 έδρες που της έδωσαν οι 249 ψήφοι της, δεύτερη η Αυτόνομη Παρέμβαση με 2 έδρες και 190 ψήφους, τρίτη η ΠΣΚ με 1 έδρα και 80 ψήφους και τέταρτη η ΕΣΑΚ-ΔΕΕ με 1 έδρα και 72 ψήφους.

Εκλέγονται:

Για το Δ.Σ.

Ντούμος Δημήτρης
Χασιώτης Νίκος
Ξανθοπούλου Ελένη
Ταμπάκης Θεολόγος
Χατζηθεοδώρου Γιώργος
Ιγνατιάδης Κώστας
Φρέγκογλου Νίκος

Για την εξελεγκτική Επιτροπή

Παπαδάκης Φάνης
Παπαεμμανουήλ Χριστόδουλος
Κατζελάκης Σάκης

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΑΚΕ αμέσως μετά την επικράτησή της με σαφές αντιμνημονιακό μήνυμα έχει ως εξής:

φείλουμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους μας που και στις φετινές εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου μας, εμπιστεύτηκαν τη ΔΑΚΕ/ΠΕ ΞΑΝΘΗΣ και την ανέδειξαν ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε απαιτείται η συστράτευση και η συμμετοχή όλων μας με μοναδικό στόχο την προάσπιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων και της δημόσιας εκπαίδευσης. Κομματικές στρεβλώσεις και δογματικές αγκυλώσεις δεν πρέπει να έχουν καμία θέση σήμερα μέσα στην εκπαίδευση.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε  με ειλικρίνεια, εντιμότητα και συνέπεια, κόντρα στις μνημονιακές πολιτικές που εξαθλιώνουν τη ζωή μας, κόντρα σε πολιτικές υπουργών που διαλύουν τη δημόσια εκπαίδευση και τιμωρούν τον Έλληνα Εκπαιδευτικό.

Αξίζουμε περισσότερα"

Εκπαιδευτικά
Πολιτικά
Τοπικά