Η τριλογία του Γιώργου Κωτούλα σήμερα στο "Π". Αξιόλογα τραγούδια, θα ακουστούν για πρώτη φορά.

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης και το Δίκτυο Λόγου και Πράξης πραγματοποιούν σήμερα  22 Νοεμβρίου 2013, ώρα 7:30 μμ στον Πολυχώρο της Καπναποθήκης ‘Π’,  μουσικοποιητική βραδιά κατά την οποία θα παρουσιαστούν οι τελευταίες ποιητικές συλλογές του Γιώργου Κωτούλα, «Κραυγή», «Ασύνδετοι παφλασμοί» και «Τρεκλισμένα βήματα», ενώ μουσικοί της πόλης θα αποδώσουν τραγούδια γραμμένα πάνω σε στίχους του ποιητή.

Ο Γιώργος Κωτούλας και ο Θανάσης Μουσόπουλος μίλησαν σήμερα για την εκδήλωση στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης.Την παρουσίαση των συλλογών θα κάνει ο συγγραφέας – ποιητής Θανάσης Μουσόπουλος.
Οι συνθέτες Αντώνης Μουσαδές, Άγγελος Μουρβάτης, Μπάμπης Κούκος και Βαρτάν Αμποβιάν θα παρουσιάσουν τραγούδια που μελοποίησαν σε στίχους Γ. Κωτούλα. Θα συνοδεύσει ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Βαγγέλης Κοντόπουλος. Επίσης θα πάρει μέρος το συγκρότημα The Coconaut Rockers που αποτελείται από τους Βαρτάν, Ραφαήλ, Βασίλη και Σπύρο.

Ο ποιητής θα είναι παρών και θα διαθέσει δωρεάν αντίτυπα των βιβλίων του.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1. Χαιρετισμός Σοφιανός Ουτατζής, εκ μέρους του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης
2. Χαιρετισμός Θανάσης Μουσόπουλος, εκ μέρους του Δικτύου Λόγου και Πράξης
3. Προβολή δύο Βίντεο Κλιπ (Ξάνθη των Θρακών και Έτος Ιδρύσεως 19..)
4. Θανάσης Μουσόπουλος, Το ξεκίνημα του Γιώργου Κωτούλα στην ποίηση (Δυο φράσεις άγραφες και Μεταξύ ακάθαρτου και γάργαρου)
5. Γιώργος Κωτούλας, Λίγα λόγια από καρδιάς
6. Ο Αντώνης Μουσαδές και ο Βαγγέλης Κοντόπουλος παίζουν και τραγουδούν Γ. Κωτούλα
7. Ο Άγγελος Μουρβάτης παίζει και τραγουδά Γ. Κωτούλα
8. Θανάσης Μουσόπουλος, Η συνέχεια και οι νέες συλλογές του Γιώργου Κωτούλα (Η Κραυγή, Ασύνδετοι Παφλασμοί, Τρεκλισμένα Βήματα)
9. Ο Βαρτάν Αμποβιάν και το συγκρότημα The Coconaut Rockers που αποτελείται από τους Βαρτάν, Ραφαήλ, Βασίλη και Σπύρο, παίζουν και τραγουδούν Γ. Κωτούλα
10.Ο Μπάμπης Κούκος παίζει και τραγουδά Γ. Κωτούλα

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη

 

Kotoulas Mousopoulos-22 11 2013 by Radio899 on Mixcloud

 
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά