Η ψυχαγωγία συναντά την αλληλεγγύη / 3ο τουρνουά μπάσκετ πολιτιστικών συλλόγων Ξάνθης σήμερα στις 18:00

Δέκα σύλλογοι της Ξάνθης και συγκεκριμένα οι : Απαράδεκτοι, Ανεπρόκοποι, Βάτραχοι, Γέφυρα, Εμπυρογνώμονες, Οδρύσσες , Πρόσκοποι, Τεχνουργείο, Χορευτικός όμιλος Ξάνθης και Σύλλογος Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών Ξάνθης, συμμετέχουν στο 3ο κατά σειρά Τουρνουά Μπάσκετ Πολιτιστικών Συλλόγων Ν.Ξάνθης, με στόχο και αυτή τη φορά εκτός από το εντυπωσιακό αθλητικό θέαμα και την αλληλεγγύη προς τους έχοντες ανάγκη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18:00 το απόγευμα στο γήπεδο της Ασπίδας παρουσία προσωπικοτήτων από το χώρο της καλαθοσφαίρισης όπως ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Γιώργος Χαραλαμπίδης, ο διεθνής παίκτης της Εθνικής και του ΠΑΟΚ Γιώργος Μπόγρης , ο Δημήτρης Μασλαρινός που άφησε το στίγμα του παίζοντας τρία χρόνια στην Xanthi BF και ο Ξανθιώτης παίκτης Κωνσταντίνος Τσότσος που αγωνίζεται στον Ηρακλή.

Στην είσοδο του γηπέδου θα τοποθετηθεί το κουτί της αγάπης, στο οποίο καλούμαστε όλοι να διαθέσουμε ότι μπορούμε, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το Σύλλογο Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα Ν.Ξάνθης.

Μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου η πρόεδρος των Απαράδεκτων κ. Χαρά Τσακίρη, θύμισε πως πρωτοξεκίνησε η συγκεκριμένη πρωτοβουλία και στάθηκε στις πολλές εκπλήξεις που ετοιμάζουν οι διοργανωτές σε όσους τιμήσουν σήμερα το απόγευμα τους συλλόγους μας, τον αθλητισμό και κυρίως το συνάνθρωπο.

Ακούστε την Χ.Τσακίρη.

Tsakiri-24022014.mp3 by Radio899 on Mixcloud

Καρναβάλι
Πολιτιστικά
Τοπικά