Γενέθλια! Τρία χρόνια Χ.Ο.Ξ.

Με ανακοίνωση  ο Χορευτικός Όμιλος Ξάνθης ενημερώνει για τα γενέθλια του, όπως και για τη νέα σύνθεση του Διοικητικού του Συμβουλίου. 

"Επί της ευκαιρίας των γενεθλίων των τριών χρόνων της λειτουργίας του Χορευτικού Ομίλου Ξάνθης ,αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας , τους χορευτές μας ενήλικους και ανήλικους καθώς και τους γονείς των ανήλικων χορευτών που μας εμπιστεύτηκαν αλλά και όλους τους Ξανθιώτες που έγιναν συνοδοιπόροι στην θέλησή μας να μεταλαμπαδεύσουμε τις γνώσεις μας , να προωθήσουμε τις ιδέες μας και να αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο την παράδοση! Επίσης να ενημερώσουμε ότι  την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Γενική Συνέλευση του Χορευτικού Ομίλου Ξάνθης καθώς και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Συγκροτήθηκε σε  Σώμα  την Τρίτη 18 Μαρτίου 2014 και η σύνθεσή του έχει ως  εξής:

  Διοικητικό Συμβούλιο                                          

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:
Τσαρδίδης Νικόλαος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δομβρίδης Πέτρος

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:
Τσολάκη  Άννα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΤΑΜΙΑΣ:
Δεληγιαννόπουλος Αθανάσιος

ΥΠΕΥΘ. ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ:
Μαχαιρίδης Δημήτριος

 

Εξελεγκτική Επιτροπή
Μπούρα Μιράντα
Κετίπης Χρήστος

Το νέο Διοικητικό  Συμβούλιο του  Χορευτικού Ομίλου Ξάνθης, ευελπιστεί στην εποικοδομητική συνεργασία  όλων των πολιτών της πόλης μας για την επίτευξη των  σκοπών και  στόχων του, καθώς  και  στην ουσιαστική  συνεργασία  και  συμμετοχή  σε  κοινές  δράσεις."

Καλλιτεχνικά
Πολιτιστικά