Η Συνέντευξη Τύπου του Φ.Κουβέλη στην Ξάνθη

Οι Ευρωεκλογές θα πρέπει να είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς την Ευρώπη για την αλλαγή των πολιτικών στη χώρα μας,  είπε χαρακτηριστικά ο Φώτης Κουβέλης στη Συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στην Ξάνθη κατά την παραμονή του στην πόλη.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ συνοδευόμενος από την ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφια Μαριλένα Κοππά και την νέα  υποψήφια από τη Θράκη Σοφία Ανδρεοπούλου αναφέρθηκε στους στόχους της ΔΗΜΑΡ στις Ευρωεκλογές καθώς και στις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές στη χώρα μας.

Δεν μηδενίζουμε, σημείωσε ο Φ Κουβέλης σχετικά με την έξοδο της χώρας στις Αγορές, είναι ένα θετικό βήμα αλλά σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει και έξοδο από την κρίση τόνισε, ενώ μετά από σχετική ερώτηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Ξάνθη είπε οτι η ΔΗΜΑΡ στηρίζει την υποψηφιότητα του Χρίστου Πούλιου σε ένα πλαίσιο συνεργασίας ενεργών πολιτών που έχουν συγκεκριμένο πρόγραμμα και βαθύ αξιόπιστο αποτύπωμα στην κοινωνία,  δίνοντας την προοπτική για ένα σημαντικό αποτέλεσμα.

Σε ερώτηση σχετικά με τις δημοσκοπήσεις και  τα ποσοστά που καταγράφονται για  τη ΔΗΜΑΡ κοντά στο όριο, ο Φώτης Κουβέλης ανέφερε οτι για μια ακόμη φορά το κόμμα του θα τα διαψεύσει μιας και ήδη καταγράφεται μία θετική δυναμική.

Ακούστε ολόκληρη τη Συνέντευξη Τύπου.

 

11 04 2014 Φ Κουβέλης Συν Τύπου στην Ξάνθη by Radio899 on Mixcloud

 
Πολιτικά