Ο Ευστρατίου ευχαριστεί για την στήριξη τα ΜΜΕ της περιοχής.

Ο Μπάμπης Ευστρατίου για όσο χρόνο παρέμεινε στο τιμόνι της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης επέδειξε μέσα σε δύσκολες συνθήκες ότι μπορεί το συνδικαλιστικό κίνημα να υπερβεί δυσκολίες και να σταθεί ρεαλιστικά κοντά, δίπλα, μπροστά στους αγώνες. Αποχώρησε και ευχήθηκε ευγενικά στη νέα διοίκηση τα καλύτερα.

Με ανακοίνωσή του ευχαριστεί όλα τα ΜΜΕ της περιοχής

Ως απερχόμενος πρόεδρος του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον, την αγαστή συνεργασία, την συμπαράσταση και την προβολή που παρείχατε στην συνδικαλιστική μας οργάνωση κατά την διάρκεια της θητείας μου.

Οι συμβουλές σας και η κριτική -δημόσια ή ιδιωτική- ήταν πάντα αποδεκτή και εποικοδομητική για μας, αφού κοινή επιδίωξη όλων ήταν και είναι η καθημερινή βελτίωση του επιπέδου του συνδικαλιστικού κινήματος.

Τελειώνοντας θα ήθελα να ενημερώσω τόσο τους πολίτες της Ξάνθης όσο και όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς, ότι οποιαδήποτε  προβολή του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήσαμε και τις προβάλετε μέσα από τις εφημερίδες τις ιστοσελίδες και όλα τα ΜΜΕ του νομού μας έγινε αφιλοκερδώς.

Με τιμή

Χαράλαμπος Ευστρατίου

Υπάλληλος Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Κοινωνικά
Πολιτικά