Ενημερωτική εκδήλωση από την ΟΕΒΕΞ για τα μέλη της και όλους τους ενδιαφερόμενους : η δυναμική των social media στη δικτύωση και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Νομού Ξάνθης διοργανώνει σε συνεργασία με το Xanthi TechLab Ενημερωτική Ημερίδα για τους επαγγελματίες της Ξάνθης, με σκοπό την άμεση δικτύωση, την προώθηση των προϊόντων των επιχειρήσεων, σε μια εποχή που συνεχώς εξελίσσεται, με κινητήρια δύναμη τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωση.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ο όρος μέσα κοινωνικής δικτύωσης (ή αλλιώς social media) αναφέρεται στα μέσα αλληλεπίδρασης και επικοινωνίας ομάδων ανθρώπων μέσω διαδικτυακών κοινοτήτων

Τα κοινωνικά δίκτυα αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των ανθρώπων , κάθε ηλικίας, και στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια καθώς 1 στους 2 Έλληνες αναζητά πληροφορίες σε σελίδες με αξιολογήσεις χρηστών.  Από την πλευρά των επιχειρήσεων, μία στις τρεις πλέον χρησιμοποιούν πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Πολλές γνωστές εταιρείες αξιοποιούν τις δυνατότητες διασύνδεσης που προσφέρουν τα social media για να ενισχύσουν την παραγωγικότητα, την καινοτομία, τη φήμη τους. Κάθε επιχείρηση θα πρέπει να προχωρήσει στην ανάπτυξη επίσημης πολιτικής για τη χρήση των κοινωνικών δικτύων, επισημαίνουν οι διοργανωτές.

Τη δυναμική και τις προοπτικές που μπορούν να προσδώσουν στους επαγγελματίες οι σύγχρονες μορφές επικοινωνίας, εξήγησε μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών –Βιοτεχνών και Εμπόρων Ξάνθης και Περιφερείας, κ. Μαίρη Τσιακίρογλου, καλώντας τα μέλη και όλους τους ενδιαφερόμενους, να προσέλθουν στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει για όλα τα παραπάνω η Ομοσπονδία σε συνεργασία με το Xanthi TeckLab, την Τετάρτη 30 Μαΐου, στις 18:00, στα γραφεία της ΟΕΒΕΞ , στην οδό Ανθυπασπιστού Μιλτιάδη Γεωργίου  24, δίπλα στα ΕΛ.ΤΑ, με εισηγητή τον κ. Λ.Σκερλετόπουλο, Marketing and communications strategist, εθνικό εκπρόσωπο Ευρωπαϊκού Οργανισμού Κοινωνικού Μάρκετινγκ.

Ακούστε την κ. Μ.Τσιακίρογλου.

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Οικονομικά
Τοπικά