Κλοπές, απάτες, πλαστογραφίες στην ημερήσια διάταξη. Πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις.

Σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, για κλοπή, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 36 και 35 ετών. Συγκεκριμένα όπως προέκυψε, την 21-3-2019, το μεσημέρι, ο 36χρονος εισήλθε σε ανασφάλιστο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και αφαίρεσε από το εσωτερικό του χρήματα, διάφορα έγγραφα και κλειδιά οικίας, καθώς επίσης, το μεσημέρι της 26-3-2019, από κοινού με τον 35χρονο, εισήλθαν σε έτερο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο αφαιρώντας από το εσωτερικό του διάφορα έγγραφα, κλειδιά οχήματος και ένα κινητό τηλέφωνο.

 

 

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 41χρονου ημεδαπού για κλοπή, απάτη με υπολογιστή και πλαστογραφία πιστοποιητικών

 

Από την Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 41χρονου ημεδαπού για κλοπή, απάτη με υπολογιστή και πλαστογραφία πιστοποιητικών.

 

Ειδικότερα, ύστερα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 41χρονος, την 12-12-2018 το πρωί, στην Καβάλα, αφαίρεσε από ανασφάλιστο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ένα τσαντάκι, το οποίο περιείχε χρήματα, διάφορα έγγραφα, κλειδιά οχήματος και οκτώ τραπεζικές κάρτες.

 

Ακολούθως, την ίδια ημέρα, ο δράστης, χρησιμοποιώντας δύο από τις παραπάνω τραπεζικές κάρτες, πραγματοποίησε πέντε ηλεκτρονικές συναλλαγές - αγορές προϊόντων από διάφορα καταστήματα στην Καβάλα, η αξία των οποίων ανέρχεται στα 95,50 ευρώ.

 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Τοπικά