Ο Γ.Κολλάρος για την επιτυχημένη εκδήλωση της Επιτροπής Ειρήνης και του Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών η εκδήλωση αλληλεγγύης στο λαό και τα παιδιά της Παλαιστίνης που συνδιοργάνωσαν η Επιτροπή Ειρήνης και ο Διδασκαλικός Σύλλογος Ξάνθης, το Σάββατο, στο χώρο των ΠΡΟΚΑΤ της Πολυτεχνικής Ξάνθης, ενημερώνει ο πρόεδρος της επιτροπής ειρήνης Ξάνθης , κ. Γιώργος Κολλάρος.

Μαθητές και μαθήτριες από δημοτικά και γυμνάσια της Ξάνθης και καλλιτέχνες της πόλης εντυπωσίασαν με τις παρουσιάσεις των έργων τους –εικαστικές δημιουργίες, θέατρο, μουσική και τραγούδι- το κοινό.

Οι Ξανθιώτες όχι μόνο ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των διοργανωτών αλλά χειροκρότησαν θερμά τους μικρούς πρωταγωνιστές καθώς ήταν κοινή διαπίστωση όλων ότι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Εκ μέρους των διοργανωτών, ο κ. Κολλάρος, ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και πρωτίστως όλα τα παιδιά και τους δασκάλους τους.

Τέλος, σχολίασε την επικαιρότητα των ημερών και κάλεσε τους συμπολίτες στην εκδήλωση που διοργανώνει η Τ.Ε.Ξάνθης του ΚΚΕ με θέμα: ‘Διαχείριση των απορριμμάτων προς όφελος του λαού ή για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων;’, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη  18 Απριλίου, στα ΠΡΟΚΑΤ της Πολυτεχνικής Σχολής , με εισηγητές τον κ. Κολλάρο και τους Δ.Παπατολίδη –υποψήφιο περιφερειάρχη με τη Λαϊκή Συσπείρωση- και Κλεοπάτρα Χοροζίδη- πρόεδρο Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσσαλονίκης.

Ακούστε τον κ. Γ.Κολλάρο.

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Πολιτιστικά
Τοπικά