Επιμελητήριο Ξάνθης: Ελάτε να συζητήσουμε για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του Κέντρου Τουριστικής Προβολής, που σχεδιάζουμε να λειτουργήσουμε.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ξάνθης καλούν τους παραγωγούς τοπικών προϊόντων την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 και ώρα 18:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ξάνθης προκειμένου να συζητήσουν για την αξιοποίηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, της  λειτουργίας  Κέντρου Τουριστικής Προβολής της Ξάνθης, στο οποίο θα παρουσιάζονται όλα τα ιδιαίτερα  προϊόντα που παράγονται στο νομό Ξάνθης.

Το Επιμελητήριο προτείνει το Κέντρο Τουριστικής Προβολής να στεγαστεί στο ισόγειο του επιμελητηριακού κτιρίου στην Κεντρική Πλατεία, για να ενημερώνονται οι επισκέπτες με πληρότητα ώστε να επισκέπτονται  τις ομορφιές την περιοχής μας, τον αρχαιολογικό, πολιτιστικό, φυσικό και γαστρονομικό πλούτο μας.

Επιπλέον, η επίσκεψη στο Κέντρο αυτό θα δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν και να αγοράσουν όλα τα προϊόντα από την τοπική μας παραγωγή τα οποία θα εκτίθενται εκεί.

Στην συζήτηση θα παραβρεθούν νομικός και φοροτεχνικός προκειμένου να μας προτείνουν την πιο καλή νομική και οικονομική μορφή για το νέο εγχείρημα του τοπικού μας πλούτου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Οικονομικά
Πολιτιστικά
Τοπικά