Ο Υποψήφιος στην Ευρωβουλή με τη ΝΔ Βασίλης Μιχαλολιάκος επισκέφθηκε την Ξάνθη.

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος γνωστό και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα εν όψη των Ευρωεκλογών, κάνοντας γνωστή την υποψηφιότητά του.

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ξάνθης κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κωνσταντίνο Ζαγναφέρη, ενώ στην εκδήλωση που ακολούθησε στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ξάνθης διακρίναμε τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας,  Κώστας Κουρτίδης, Κλεομένης Ψωμακέλης,  Δημήτρης Αραμπατζής, η Γιατρός και Ξανθιώτισσα  υποψήφια Ευρωβουλευτής Χουμεϊρά Αχμέτογλου , η δικηγόρος Εύχαρις Γαλάτη, ο Γιώργος  Παυλακάκης, ο Αλέξανδρος Ταμπουρατζής, η Πέλλα Βώβου, ο Γιάννης Χρηστίδης. 

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ξάνθης τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος κ. Μιχάλης Πατεράκης ο οποίος αναφέρθηκε στις σπουδές του, είναι Γιατρός Ακτινοθεραπευτής, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και θύμισε ότι διετέλεσε Υφυπουργός   στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στην Κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή.

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος γεννήθηκε στη Μάνη, από  το 1990 έως το 2010 διετέλεσε βουλευτής στην Α’ Περιφέρεια Πειραιώς και Νήσων με τη Νέα Δημοκρατία και από το 1997 έως 2000  διετέλεσε Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος σε θέματα Υγείας, Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Το 2010 παραιτήθηκε  από βουλευτής και εκλέχτηκε Δήμαρχος Πειραιά. 

Στη Συνέντευξη Τύπου ο Βασίλης Μιχαλολιάκος επεσήμανε ότι επισκέπτεται κατά προτεραιότητα τόπους ιδιαίτερους, που έχουν ταλαιπωρηθεί μέσα από τα χρόνια και την ιστορία, συναντώντας χιλιάδες συναγωνιστές του, των νεανικών κυρίως χρόνων που του δίνουν δύναμη και έμπνευση για το μέλλον, τονίζοντας οτι, όλοι μαζί τότε συνεισέφεραν για να κάνουν την κεντροδεξιά παράταξη πρώτη δύναμη στο χώρο των νέων, μετά τη μεταπολίτευση, εμπνέοντας την Εθνική συμφιλίωση, εμπεδώνοντας τη Δημοκρατία μετά την επτάχρονη δικτατορία, κάνοντας τότε τη μεγάλη στρατηγική επιλογή της Ενωμένης Ευρώπης.

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της Ευρωβουλής που συνιστά ένα κρίσιμο πεδίο άσκησης πολιτικής που επηρεάζει αποφασιστικά το μέλλον της χώρας μας, επισημαίνοντας  ότι η γνώση και η εμπειρία του, του δίνουν το συγκριτικό πλεονέκτημα να δουλέψει σκληρά για το όφελος της Ελλάδας με συνέπεια και αποφασιστικότητα.

Ακούστε τον Βασίλη Μιχαλολιάκο 

Ακούστε ολόκληρη τη Συνέντευξη Τύπου.

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά