Ο δρόμος προς την κάλπη περνά μέσα από το Ραδιόφωνο του Δήμου Ξάνθης.

"Πολίτες για την Ξάνθη" Ανοιχτή πρόσκληση σε "γλέντι" σήμερα Τρίτη 21 Μαΐου 2019 στις 20:00 στη Δαγκλή.

Οι "Πολίτες για την Ξάνθη" οργανώνουν σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου 2019 στις 20:00, στη Δαγκλή στο εκλογικό του κέντρο, "γλέντι" για όλους και απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους πολίτες να παρευρευθούν.

Κωνσταντίνος Ζωγραφόπουλος - Αγάπη για την Ξάνθη μας

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Ζωγραφόπουλος ,  με το συνδυασμό "Αγάπη για την Ξάνθη μας  " και επικεφαλής τον κ.

Δήμητρα Κοτσάκη - Βερβελίδου - Δύναμη για το αύριο

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος κα.  Δήμητρα Κοτσάκη- Βερβελίδου,  με το συνδυασμό "Δύναμη για το αύριο" και επικεφαλής τον κ.

Παράσχος Ευστρατίου - Νέα Ξάνθη

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Παράσχος Ευστρατίου,  με το συνδυασμό "Νέα Ξάνθη" και επικεφαλής τον κ. Πασχάλη Λύρατζη, φιλοξενήθηκε σήμερα , Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου για τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Ακούστε τον

Πασχάλης Λύρατζης- Υποψήφιος Δήμαρχος- Νέα Ξάνθη

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης κ. Πασχάλης Λύρατζης με το συνδυασμό "Νέα Ξάνθη", φιλοξενήθηκε σήμερα, Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου για τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Ακούστε τον

Περιφερειακές εκλογές. Ο Κώστας Κουρτίδης με τη "Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση" του Χρήστου Μέτιου στο Δημοτικό ραδιόφωνο.

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό "Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση" του Χρήστου Μέτιου, κ. Κωνσταντίνος Κουρτίδης, επικοινώνησε σήμερα , Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 τις θέσεις του συνδυασμού για τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Ακούστε τον

Σελίδες