Ο πρόεδρος της ΛΑ.Ε Παναγιώτης Λαφαζάνης στην Ξάνθη

Στην Α.Μ.Θ περιοδεύει, συνοδευόμενος από υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος του, ο πρόεδρος της ΛΑ.Ε κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης .

Σήμερα το πρωί ο κ. Λαφαζάνης επισκέφθηκε την Ξάνθη όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συμπολίτες και να τους γνωστοποιήσει την πολιτική πρόταση της ΛΑ.Ε ενόψει των ευρωεκλογών .

Η παραγωγική ανασυγκρότηση της Ελλάδας είναι το επίκεντρο της προγραμματικής θέσης  της ΛΑ.Ε., επισημαίνει ο κ. Λαφαζάνης εξειδικεύοντας ανά τομέα τις δράσεις που θα μπορούσαν να αντιστρέψουν τους σημερινούς αρνητικούς δείκτες ανάπτυξης. Παράλληλα ο κ. Λαφαζάνης επιχειρηματολόγησε επί των ενεργειακών σχεδιασμών για την Α.Μ.Θ υπενθυμίζοντας ότι και ο ίδιος ως υπουργός είχε διαχειριστεί το θέμα και υποστηρίζοντας ότι η περιοχή από αυτό το σχεδιασμό το μόνο που θα εισπράξει θα είναι συνέπειες και μάλιστα αρνητικές, αλλά όχι οφέλη.

Ο κ. Λαφαζάνης μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου παρουσίασε και  την πρόταση της ΛΑ.Ε για την επανεκκίνηση της παραγωγής και της περιφερειακής οικονομίας για την Α.Μ.Θ.

Ενόψει δε των εκλογών υποστήριξε ότι το διακύβευμα δεν είναι άλλο από μια δημοκρατική ανατροπή σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο.

Ακούστε τον πρόεδρο της ΛΑ.Ε κ. Π.Λαφαζάνη.

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκλογές 2012
Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά