"Παιζωπορώντας στα Ελληνικά βουνά" με την Ιωάννα Πορφυλλίδου και τον Βασίλη Γεωργιάδη

Ο Θεοχάρης Ζάγκας στην εκπομπή «Πεζοπορώντας στα Ελληνικά βουνά» την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 η εκπομπή «Πεζοπορώντας στα Ελληνικά βουνά» είχε την τιμή και την χαρά να συζητήσει με  τον καθηγητή  Θεοχάρη Ζάγκα,  πρόεδρο της σχολής Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αντιπρόεδρο της Ελληνικής Δασολογικής εταιρίας.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε όλα όσα σχετίζονται με τις ανεμογεννήτριες.

Πόσο είναι ωφέλιμες;

 Κατά πόσο  η εγκατάστασή τους στις ψηλές βουνοκορφές της Ελληνικής Φύσης θα βοηθήσει στην μείωση του διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα;

Στην Αετομηλίτσα, στα 1500 μέτρα βρέθηκε η εκπομπή Πεζοπορώντας στα Ελληνικά βουνά την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Η εκπομπή "Πεζοπορώντας στα Ελληνικά βουνά" της Τρίτης 15 Οκτωβρίου 2019 ήταν αφιερωμένη σε έναν από τους φύλακες του Γράμμου, την "Αετομηλίτσα " το πιο ψηλό ορεινό χωριό της χώρας μας σε υψόμετρο 1.500 μέτρων.

Γρηγόρης Λαμπάκης και Ασημίνα Ιγγλέζου στους "Πεζοπορώντας στα Ελληνικά βουνά" την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Την  Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2019, πρεμιέρα για τη νέα σεζόν,  η εκπομπή "Πεζοπορώντας στα Ελληνικά βουνά" με τους Ιωάννα Πορφυλλίδου και  Βασίλη Γεωργιάδης, έκανε με τον  φιλοξενούμενο στο studio τον συμπολίτη μας Λαμπάκη Γρηγόρη που το 2016 ήταν ο ένατος Έλληνας που τερμάτιζε τον Tor Des Geants αυτόν τον τόσο δύσκολο αγώνα, ίσως τον πιο δύσκολο από όλους τους ορεινούς αγώνες που πραγματοποιούνται στην Γηραιά Ήπειρο (Ευρώπη).

Αποκάλυψη στην εκπομπή "Πεζοπορώντας στα Ελληνικά βουνά". Από σφάλμα στην προμέτρηση ακυρώνεται η διαδικασία σύναψης σύμβασης για την ασφαλτόστρωση της "Θηλιάς". Τα Άγραφα σε πρώτο πλάνο.

Στην εκπομπή "Πεζοπορώντας στα Ελληνικά βουνά", του Δημοτικού ραδιοφώνου Ξάνθης που παρουσιάζουν η  Ιωάννα Πορφυλλίδου και ο Βασίλης Γεωργιάδης και ενώ ήταν φιλοξενούμενος ο Τούλης Τσακιρίδης για να γίνει ακόμη μια παρέμβαση για την ασφαλτόστρωση της "θηλιάς",  στις 18:15 ο Βασίλης Γεωργιάδης αποκάλυψε από τα στοιχεία που συγκέντρωσε ότι, από διαπίστωση σφάλματος στην προμέτρηση και κατ επέκταση στον προϋπολογισμό του έργου κατά την μελέτη, ακυρώθηκε από τις 4 Ιουνίου 2019,  η ανοιχτή διαδικασία για τη σύναψ

Μαρία Ζολώτα και Διονύση Πουρλιώτης στην εκπομπή "Πεζοπορώντας στα Ελληνικά βουνά την Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Tους διαχειριστές του καταφυγίου Α΄ του Ολύμπου και πιο γνωστού ως καταφύγιο "Σπήλιος Αγαπητός",  Μαρία Ζολώτα και Διονύση 

Ο Γ. Πρίντεζης "πεζοπόρησε" με την Ιωάννα Πορφυλλίδου και τον Βασίλη Γεωργιάδη την Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Άλλη μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Απριλίου 2019 στις 18:00 στα πλαίσια της εκπομπής «Πεζοπορώντας στα Ελληνικά βουνά» που επιμελούνται και παρουσιάζουν η  Ιωάννα Πορφυλλίδου και ο Βασίλης Γεωργιάδης, με προσκεκλημένο  τον κ. Γιώργο Πρίντεζη,  Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Φυσιολατρικών Ορειβατικών Εκδρομικών Σωματείων Ελλάδος (Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε.), ενεργό ορειβατικό μέλος του Ε.Ο.Σ.

Ο Νικόλαος Μαγκίτσης φιλοξενούμενος στην εκπομπή "Πεζοπορώντας στα Ελληνικά βουνά" την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Η εκπομπή "Πεζοπορώντας στα Ελληνικά Βουνά" την Τρίτη 26 Μαρτίου  2019 μίλησε με τον Νικόλαο Μαγκίτση, τον μεγάλο Έλληνα ορειβάτη με ατέλειωτη εμπειρία βουνού.

Πριν το Everest η Βανέσσα Αρχοντίδου και η Χριστίνα Φλαμπούρη προσκεκλημένες στην εκπομπή "Πεζοπορώντας στα Ελληνικά βουνά"

Η εκπομπή "Πεζοπορώντας στα Ελληνικά Βουνά" την Τρίτη 12 Μαρτίου  2019 ήταν  αφιερωμένη σε δυο γυναίκες που έχουν βάλει σκοπό τους να πραγματοποιήσουν το "7 Sammits¨", να ανέβουν δηλαδή στην ψηλότερη κορυφή κάθε Ηπείρου του πλανήτη μας.

Ο Όλυμπος σε πρώτο πλάνο στην εκπομπή "Πεζοπορώντας στα Ελληνικά Βουνά" και φιλοξενούμενη την Αθηνά Κρικέλη.

Η εκπομπή "Πεζοπορώντας στα Ελληνικά Βουνά" την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019 ήταν  αφιερωμένη στο βουνό του Ολύμπου και με προσκεκλημένη  την Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφο Αθηνά Κρικέλη   που έχει βάλει στόχο ζωής να κάνει γνωστό το αγαπημένο μας βουνό στα πέρατα του κόσμου.

Σελίδες