Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2020 – Ετήσιος Αποκριάτικος Χορός του Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης

 

Το Λύκειον των Ελληνίδων Ξάνθης διοργανώνει τον ετήσιο αποκριάτικο χορό του, το Σάββατο, 22/02/2020, στην αίθουσα δεξιώσεων «ΑΠΟΛΛΩΝ» , στις 21:30.

Η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης, κ. Ευτέρπη Στάντσιου, απηύθυνε ανοιχτή δημόσια πρόσκληση σε όλους τους συμπολίτες/σες , να τιμήσουν και φέτος με την παρουσία τους το χορό του Λυκείου και να διασκεδάσουν με το φετινό  πλούσιο πρόγραμμα. 

Το Λύκειο Ελληνίδων  ετοίμασε ένα παραδοσιακό γλέντι με την οκταμελή ορχήστρα της «ΜΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ» αποτελούμενη από τον Γεράκη Τσαρμαντίδη στο κλαρίνο, το καβάλι και την τσαμπούνα, τον Γιώργο Παραπέρογλου στο ακορντεόν και το τραγούδι, τον Μελέτη Παντελίδη στα κρουστά, τον Στάθη Γκαντίρη στη γκάιντα και το τραγούδι, τον Χάρη Τσιπουρίδη στο βιολί, τον Σάκη Χατζηανδρέα και τον Αναστάσιο Κουτσαμπασίδη στη τρομπέτα, εμπλουτισμένο και από αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο.
Τιμή εισόδου 17 ευρώ για ενήλικες και 8 ευρώ για παιδιά με πλήρες και μενού και ποτό.

Παράλληλα η κ. Στάντσιου εξέφρασε την ικανοποίηση όλων των μελών, για τη θερμή ανταπόκριση του κόσμου στις εκδηλώσεις του Λυκείου στο πλαίσιο των φετινών Θ.Λ.Ε και κάλεσε τους συμπολίτες και τους επισκέπτες και σε αυτές που έπονται μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα.

Τέλος, ενημέρωσε για τη συμμετοχή της παιδικής χορωδίας του Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης στην αυριανή παρουσίαση του προγράμματος της περιφέρειας Α.Μ.Θ για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση και ενσωμάτωση της Θράκης στον εθνικό κορμό , που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Κομοτηνής.

Ακούστε την κ. Ε.Στάντσιου.
        

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Καρναβάλι
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά