Πότε θα αποκατασταθούν τα προβλήματα στον οδικό κόμβο εισόδου της πόλης από την Επ.Ο. Ιάσμου-Ξάνθης, ρωτά τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών ο δημοτικός σύμβουλος Μ.Σπανίδης

Ερώτηση προς τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης, κ. Ι.Ζερενίδη, κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μ.Σπανίδης, την οποία συνοδεύει με φωτογραφικό υλικό, για την κατάσταση του οδικού κόμβου της εισόδου της πόλης από την επαρχιακή οδό Ιάσμου-Ξάνθης, ζητώντας απαντήσεις για το πότε θα αποκατασταθούν τα προβλήματα που παρουσιάζει.

Η ερώτηση είναι η εξής:

«Αξιότιμε κύριε Αντιδήμαρχε

Πριν περίπου ένα χρόνο σας είχα ενημερώσει μέσω του τοπικού ημερησίου τύπου, για το πρόβλημα που υφίσταται από το καλοκαίρι του 2018 στον οδικό κόμβο της εισόδου της Πόλης από την επαρχιακή οδό Ιάσμου Ξάνθης, στην οδό Τέρμα Κατσώνη.

Όπως είναι λοιπόν ορατό και από το πρόσφατο φωτογραφικό αρχείο που σας επισυνάπτω, η κατάσταση των προστατευτικών τοιχίων

που ορίζουν της ασφάλεια του οδικού κόμβου είναι σε διάλυση.

Παρά λοιπόν τις κατά καιρούς δημόσιες και κατ’ ιδίαν οχλήσεις

η κατάσταση παραμένει η ίδια, χωρίς καμία ενέργεια αποκατάστασης.

Επειδή το συγκεκριμένο φαινόμενο εξακολουθεί και υφίσταται κατά μεγάλο χρονικό διάστημα, ερωτάστε πότε πρόκειται η υπηρεσία σας να το αποκαταστήσει και να προβεί στις ανάλογες ενέργειες».

 

 

Πολιτικά
Τοπικά