Μ.Τσιακίρογλου: οι απαγορεύσεις στο ωράριο λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος είναι το τελειωτικό χτύπημα/ Από κοινού θα ενεργήσουν οι ΟΕΒΕ Α.Μ.Θ

Οι απαγορεύσεις στο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος θα είναι και το τελειωτικό χτύπημα συνολικά για την τοπική οικονομία , επισημαίνει η πρόεδρος της ΟΕΒΕΞ κ. Μαίρη Τσιακίρογλου, εστιάζοντας και στις επιπτώσεις που θα προσθέσει στην ήδη ταλαιπωρημένη οικονομία της περιοχής, που δεν είναι άλλες από  λουκέτα και εκτίναξη της ανεργίας.

Ήδη οι ΟΕΒΕΞ της περιφέρειας Α.Μ.Θ συνεννοούνται ώστε από κοινού να ενεργήσουν με παρεμβάσεις στην κεντρική διοίκηση και τις περιφερειακές αρχές.

Μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου , η κ. Τσιακίρογλου επεσήμανε για μια ακόμη φορά ότι όσο τα μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού δεν συνοδεύονται από αντισταθμιστικά μέτρα , σε ότι αφορά τις συνέπειες που επιφέρουν στην οικονομία και την επιβίωση του επιχειρείν, η κατάσταση που διαμορφώνεται, συνυπολογίζοντας τις απώλειες και τις υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευθεί από την αρχική καραντίνα, δεν είναι διαχειρίσιμη.

Ακούστε την κ. Μ.Τσιακίρογλου.

 

 

Σύνταξη  Κυριακή  Οικονόμου

Επιμέλεια  Βούλα Μαυρίδου

 

Οικονομικά
Τοπικά