Οι Underhill West σε μια ιδιαίτερη συναυλία, απόψε στις 9…

Διαδικτυακό ραντεβού, απόψε στις 9 το βράδυ με την μπάντα Underhill West που παίζουν ζωντανά από το Δημοτικό Αμφιθέατρο, αλλά εμείς θα τους απολαύσουμε είτε από το facebook στις σελίδες του Κέντρου Πολιτισμού ή του συγκροτήματος.

Για τους πιο ρομαντικούς υπάρχει και η λύση που προσφέρει η «Όμορφη πόλη 89κι9», καθώς την ίδια ώρα θα μεταδίδει με χαρά (και κάποια δικαιολογημένη περηφάνια) την νέα δουλειά του Τάσου Αβραμίδη και Μιχάλη Χατζόπουλου -και όχι μόνο…

Άλλωστε, το Δημοτικό Ραδιόφωνο τους γνωρίζει από μαθητές και… «Ναι, χαρά μας να τη μεταδώσετε –είμαστε ένα», υπογραμμίζει ο Τάσος Αβραμίδης που δεν έδειξε αιφνιδιασμένος από την on air πρόταση του Τηλέμαχου Αρναούτογλου…

Στη ραδιοφωνική συνάντηση, με αφορμή την συναυλία το βράδυ, ο Τάσος Αβραμίδης μίλησε για το νέο single Ask for more, που κυκλοφόρησε στις 4 Φεβρουαρίου και μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα. «Πιασάρικο» σχολιάζει ο Τηλέμαχος Αρναούτογλου, γέλιο από τον Τάσο Αβραμίδη: «Είναι ποπ, σε πιο “μέιν στριμ” δρόμους. Μιλάει για μια ερωτική ιστορία αλλά σίγουρα είναι κάτι πιο βαθύ. Γιατί να μη θέλουμε κάτι παραπάνω, γενικώς;», σημειώνει, και καθώς συχνά πυκνά αναφέρουν ότι τα τραγούδια τους είναι βιωματικά, (το ίδιο συνέβη και σε αυτήν τη συνάντηση) δεν είναι άτοπο να συμπεράνει κανείς ότι οι δύο δημιουργοί βρίσκονται σε αναζήτηση…

Ωστόσο, ο Τάσος Αβραμίδης αναφέρει κάτι… «ίσιο»: «Ας μη λέμε μόνο τα στραβά. Προτείναμε τη συγκεκριμένη συναυλία, (στο πλαίσιο του καλέσματος του Κέντρου Πολιτισμού) έγινε αποδεκτή, όπως και κάθε ιδέα και σκέψη που είχαμε για την εκδήλωση. Το Κέντρο μας υποστήριξε απόλυτα, κάτι που δε συνέβαινε με την προηγούμενη κατάσταση, όπως κάνει και με όλες τις μπάντες της πόλης. Νομίζω ότι πρέπει να το πούμε…».

Οι Underhill West έχουν ετοιμάσει μια… εκρηκτική βραδιά «γεμάτη disco ρυθμούς, 90’s νοσταλγία και rock ‘n’ roll vibe!».

Ο λόγος στη… γυναίκα, μέσα από το τραγούδι Woman, το οποίο η μπάντα ανεβάζει κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, παρά το γεγονός ότι όταν το έγραψαν δε σκέφτονταν «αφιερωματικά». «Είναι ένας ύμνος για τη γυναίκα με όλους τους ρόλους της και στην ουσία περιγράφει αντιφατικά συναισθήματα… Το ποστάραμε μια φορά στο πλαίσιο της ημέρας της γυναίκας και καθιερώθηκε», καθώς όπως σημειώνει «εμείς τις αγαπάμε, τις έχουμε στη ζωή μας, μεγαλώσαμε μαζί τους»… και συνεχίζουν.

Ο Τάσος Αβραμίδης μίλησε για τις περιοδείες που δε γίνονται και που λείπουν σε όλους τους καλλιτέχνες, αλλά και στα γενικότερα προβλήματα που η πανδημία επέβαλε σε όλες τις επαγγελματικές ομάδες, και μοιραία και σε αυτήν, των ανθρώπων της μουσικής σκηνής.

Όμως, η χρονιά της πανδημίας ήταν για την μπάντα μια δημιουργική περίοδο. Συνολικά έγραψαν 15 καινούρια τραγούδια: 11 νέα που συμπεριλήφθηκαν στο νέο σιντί και τέσσερα sigles… Αλλά πέραν της έκρηξης δημιουργικότητας… «Έχουμε... σκάσει. Φτάσαμε στο σημείο που αντιδρούμε εσωτερικά… Εντάξει πρέπει να τηρήσουμε τα μέτρα, όμως μας έλειψαν τα πράγματα και πιστεύω ότι θα τα εκτιμήσουμε όταν τα ξαναδούμε, χωρίς τη μάσκα και τις αποστάσεις. Τώρα είναι το δύσκολο κομμάτι, χρειάζεται υπομονή κουράγιο διεξόδους θετικές -όπως αυτή που θα προσπαθήσουμε να δώσουμε απόψε το βράδυ», υπογράμμισε, επιβεβαιώνοντας το αποψινό ραντεβού στις 9, με τους Underhill West.

Ακούστε τον κ. Τάσο Αβραμίδη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη : Ελευθερία Μούκανου

Μοντάζ-επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου

Καρναβάλι
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά