Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2023: Θέλω να είσαι εκεί, ....... ότι κι αν συμβεί ....

Μάγεψαν οι Locomondo τους χιλιάδες επισκέπτες στην πλ. Δημοκρατίας,  στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης με τις μουσικές τους....

Ο Μάρκος Κούμαρης που βάζει τη φωνή στην μπάντα, πέταξε ψηλά την κιθάρα και μαζί με τον Γιάννη Βαρνάβα αντάλλαξαν μουσικές φράσεις, είχαν μουσικές αντιπαραθέσεις και λεκτικές ανισορροπίες που απογείωσε το μήνυμα και έφτασε κωδικοποιημένο στους χιλιάδες των συμμετεχόντων σε αυτό το τρελόκοσμο πάρτι του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2023 τη νύχτα του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου 2023

Ο Σταμάτης Γούλας, ολοκλήρωσε τη σύνθεση της εμφάνισης, αναδεικνύοντας τις ιδιαίτερες στιγμές της ρυθμικής απόλαυσης όλων όσων λικνιζόταν στο ρυθμό που επέβαλαν οι Locomondo και υιοθέτησαν με μεγάλη ικανοποίηση οι χαρούμενοι από την ατμόσφαιρα θαμώνες της Ξάνθης.

Οι  Locomondo .... ήταν εκεί και απέδειξαν ότι μπορούν να φτάσουν στους ουρανούς, ό,τι κι αν συμβεί!!!

Μπράβο τους .

Συγχαρητήρια σε οργανωτές, θεατές, συμμετέχοντες, φωτιστές, ηχολήπτες, μουσικούς, Κουμαριανούς …

Ο Ηλίας Ασκαρίδης, γεμάτος ικανοποίηση από τη χαρά, το κέφι, τη συμμετοχή του κόσμου, δήλωσε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης:

"Είμαι πραγματικά συγκινημένος από τον κόσμο που αγκάλιασε αυτή τη βραδιά, αυτή τη συναυλία. Είμαι χαρούμενος, γιατί αυτά τα μικρά κομμάτια, τις μικρές ψηφίδες,  που προσθέτουμε στο μεγάλο παζλ των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών, του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2023, με τους πολίτες να ευχαριστούνται τις εκδηλώσεις, να μετέχουν μαζικά και ενεργά σε αυτές, δείχνουν ότι κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση.....

Η αγωνία όλων όσων εμπλεκόμαστε στη διοργάνωση των Γιορτών είναι μεγάλη, για κάθε εγχείρημα και ακόμη μεγαλύτερη του Δημάρχου του Μανώλη του Τσέπελη,  που είναι ο τελικός αποδέκτης όλων των δράσεων. Κάθε φορά που ολοκληρώνεται κάτι με επιτυχία, φεύγει και ένα μεγάλο βάρος ευθύνης που είναι στις πλάτες μας, συναισθανόμενοι  το μέγεθος της ευθύνης που έχουμε απέναντι στους Ξανθιώτες, απέναντι στους επισκέπτες μας, απέναντι στους φιλοξενούμενούς μας, απέναντι στην κοινωνία.

Τελικός στόχος όλων μας είναι, να ξεφύγουμε από τις δυσκολίες της καθημερινότητας, που μεγάλωσαν ακόμη περισσότερο οι επανωτές "κρίσεις", να επικοινωνήσουμε, να χαρούμε, να χαμογελάσουμε, να κάνουμε και τους φιλοξενούμενους της Ξάνθης μας μέλη της μεγάλης οικογένειάς μας, να λειτουργήσει η εξωστρέφεια, να τονώσουμε την αγορά της Ξάνθης και την εμπορική κίνηση της περιοχής μας, τίμια, με αξιοπρέπεια, με αγάπη, με ειλικρίνεια.

Ευχαριστώ όλον τον κόσμο που χθες το βράδυ μου χαμογελούσε και μου έδινε ευχές από τα βάθη της καρδιάς μου και ζητώ συγγνώμη που κάποιους, που λόγω της πίεσης που είχαν εκείνες οι στιγμές τους μίλησα λίγο βιαστικά.

Σας ευχαριστώ.»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Καρναβάλι
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά