Ανοικτή επιτροπή Συλλόγων και Πολιτών. Συμμετοχή σήμερα στις εκδηλώσεις της ΕΛΜΕ. Κάθε Δευτέρα οργάνωση και συντονισμός δράσεων στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης.

H Ανοιχτή Επιτροπή Συλλόγων και Πολιτών, με ανοιχτή επιστολή της προς την τοπική κοινωνία καλεί σε συμμετοχή στις εκδηλώσεις της ΕΛΜΕ σήμερα το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης και συγχρόνως συνοψίζει τις θέσεις της ενάντια στις απολύσεις υπενθυμίζοντας οτι κάθε Δευτέρα στο Εργατικό Κέντρο στις 8:30 πραγματοποιούνται ανοιχτές συζητήσεις για τον προγραμματισμό και τον συντονισμό των δράσεων που αποφασίζει.

Η Ανοικτή επιστολή:

ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΑ

H Ανοιχτή Επιτροπή Συλλόγων και Πολιτών

ενάντια στις απολύσεις, την ανεργία και τα κλεισίματα

ΚΑΛΕΙ:

σε συμμετοχή στις εκδηλώσεις της ΕΛΜΕ

την Τετάρτη 24/7  8μμ στην Κ. Πλατεία της Ξάνθης

  • Διαμαρτυρόμαστε ενάντια στη διαθεσιμότητα 2.000 εκπαιδευτικών και την αντίστοιχη κατάργηση των τεχνικών ειδικοτήτων από τα ΕΠΑΛ. Γιατί οδηγούν στην ανεργία τους εκπαιδευτικούς - επιτίθενται στη μάθηση και την απόκτηση τεχνικών δεξιοτήτων των φτωχότερων παιδιών.
  • Συντονίζουμε τις δράσεις μας με τους γιατρούς και νοσηλευτές των δημόσιων νοσοκομείων. Πάνε να κλείσουν 6 νοσοκομεία. Συμπαραστεκόμαστε στην απεργία των υγειονομικών
  • Χτυπάνε την υγεία και την παιδεία για να σωθούν οι τράπεζες και η κερδοφορία του κεφαλαίου. Θέλουν να χαρίσουν στους ιδιώτες όλες τις υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας.
  • Παλεύουμε μαζί με τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ, τους ΟΤΑ, τις Τράπεζες, στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα για να τους ανατρέψουμε

Συζητάμε για την οργάνωση και τον συντονισμό της δράσης μας κάθε Δευτέρα στις 8:30 στο Εργατικό Κέντρο

 

Ανοιχτή   Επιτροπή   Συλλόγων   και   Πολιτών

ενάντια στις απολύσεις, την ανεργία και τα κλεισίματα.

(ΕΛΜΕ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΖΙΝΟ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ)

Κοινωνικά
Πολιτικά