Ξάνθη: Οι στολές των πληρωμάτων του Καρναβαλιού-Κλείστε στολή!!!!

Όλοι οι Καρναβαλικοί Σύλλογοι και για το φετινό καρναβάλι «Ιδού η Ξάνθη, Ιδού και το Χοροπήδημα», έβαλαν το στοίχημα και το κέρδισαν παρουσιάζοντας απίστευτα όμορφες και σε πολλές περιπτώσεις εντυπωσιακές στολές.

Από τη σύλληψη της ιδέας, έως την τελική υλοποίηση τα στάδια για τον σχεδιασμό της στολής είναι πολλά.

Το θέμα, τα χρώματα, η ραφή, η αισθητική, ο τρόπος που τελικά ο σύλλογος θα κάνει την εμφάνισή του, απασχολούν για αρκετά μεγάλο διάστημα τα επιτελεία των καρναβαλικών συλλόγων, δίνοντας ιδέες, εξετάζοντας πόσο υλοποιήσιμες είναι αυτές, ζητώντας δείγματα, εναλλακτικές προτάσεις, κάνοντας διορθώσεις, έως ότου έρθει η ώρα στο να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή λύση.

Είναι δεδομένο ότι από πολύ νωρίς, μεγάλο ποσοστό των επισκεπτών που έχει ήδη εμπειρία από το Ξανθιώτικο Καρναβάλι, ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην παρέλαση με κάποιον σύλλογο και στην απόφασή του αυτή τον σημαντικότερο ίσως ρόλο τον παίζει η στολή.

Όπως κάθε χρόνο υπάρχει κάποιο όριο στην αριθμητική συμμετοχή των συλλόγων και για αυτόν τον λόγο οι στολές και οι συμμετοχές…. Περιζήτητες !!!!

 

Εδώ, στην ηλεκτρονική εφημερίδα της Δημοτικής Επιχείρησης Πληροφόρησης, θεάματος, επικοινωνίας Ξάνθης, ξεκινήσαμε από πολύ νωρίς και παρουσιάσαμε όλες τις στολές των συλλόγων, προκειμένου να υπάρχει διαθέσιμος χρόνος για να αποφασίσουν όσοι ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν τις παραγγελίες τους και οι περισσότεροι το κατάφεραν... 

 

Καλή σας διασκέδαση

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Καρναβάλι
Κοινωνικά
Τοπικά
Δήμος Ξάνθης