Solmeister και Marseaux στην Κεντρική Πλατεία στις 12:30// Μην τους χάσετε

Solmeister και Marseaux  στην Ξάνθη, σε μια συνάντηση   επί σκηνής που ξεσικώνει  τον κόσμο και δίνει ρυθμούς και ενέργεια στην Πλατεία Δημοκρατίας.

 

Με το “CoolKidsNeverDie” του 2016 να έχει σημαδέψει μια ολόκληρη γενιά εφήβων,

“Το Χάρτινο Βασίλειο” του 2019, ως μία πολυδιάστατη ροκ όπερα, να τον βρίσκει σε μία βαθιά σκεπτόμενη διαδικασία, διαφοροποίησης και πειραματισμού,

το “Τα Λέμε Στην Κόλαση” να κάνει μια βουτιά και πάλι στις emo ρίζες του, και το πιο πρόσφατο “SOLMEISTER 1S D3AD” να εξιστορεί πικρές, λυτρωτικές ιστορίες, σμιλεμένες μέσα από ερωτικές απογοητεύσεις και rock-bottom βραδιές,

ο Solmeister μοιάζει να βρίσκεται σε παροξυσμό έμπνευσης και δημιουργίας.

Πέραν των δικών του μουσικών εξορμήσεων, ο Solmeister συνυπογράφει στιχουργικά, μουσικά και σε επίπεδο παραγωγής τα τραγούδια του WNCfam, και της popstarMarseaux, με την οποία μοιράζεται εδώ και χρόνια τη σκηνή!

Στην πολυτάραχη εκκίνηση της solo πορείας της, η Marseaux έχει δει μόνο σπουδαία milestones.

Από τις συμπράξεις με Έλενα Παπαρίζου, Stavento και Snik, και την παρουσία της στο Billboard της TimesSquare, μέχρι το πλατινένιο “Βότκα Βύσσινο”, την βράβευση στα Mad VMA και τις πολυάριθμες sold out συναυλίες της, η “chica” της καρδιάς μας, δεν σταματά να γεννά επιτυχίες και να ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον πήχη για τις μελλοντικές καλλιτεχνικές της αναζητήσεις. Το νέο album της, “WITCH” κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2023 και την εκτόξευσε και πάλι στην κορυφή του pop μουσικού στερεώματος!

Οι δυο τους, ενώνουν δυνάμεις onstage, παρουσιάζοντας ζωντανά υλικό από τις πιο πρόσφατες δισκογραφικές τους δουλειές, μαζί με κομμάτια σταθμούς από όλη τους την πορεία!

Μην τους χάσετε ……

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Καρναβάλι
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Δήμος Ξάνθης