Δήμος Ξάνθης: Το Xanthi TechLab στον στον περιφερειακό διαγωνισμό των Global Startup Award // ψηφίσετε την υποψηφιότητα//ψηφίστε την υποψηφιότητα μας

Σε μία από τις Κορυφαίες Κατηγορίες, ο Δήμος Ξάνθης με το Xanthi TechLab,  στον περιφερειακό διαγωνισμό των Global Startup Award 

Το Xanthi TechLab του Δήμου Ξάνθης βρίσκεται ως δομή,  υποψήφιο  στους φιναλίστ στην κατηγορία “Best Co-working Space 2023” (ο καλύτερος συνεργατικός χώρος) στον περιφερειακό διαγωνισμό των Global Startup Award που καλύπτει τις χώρες της Νότιας Ευρώπης., το South Europe Startup Award (SESA).

Αξιολογώντας τις δράσεις που σχετίζονται με την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τις συνέργειες με φορείς, ομάδες και οργανώσεις το Xanthi TechLab βρίσκεται υποψήφιο σε μια από τις κορυφαίες κατηγορίες.

Το South Europe Startup Award (SESA) είναι η νέα περιοχή του δικτύου Global Startup Award που ξεκίνησε το 2019 και φιλοξενεί έναν διαγωνισμό νεοφυών επιχειρήσεων που καλύπτει όλες τις χώρες της Νότιας Ευρώπης.

Στόχος του SESA είναι να γίνει η εκδήλωση μιας στάσης για τα οικοσυστήματα νεοφυών επιχειρήσεων κάθε συμμετέχουσας  χώρας με στόχο να εμπνεύσει, να τονώσει και να αναγνωρίσει το επιχειρηματικό πνεύμα, την ικανότητα ανατρεπτικής καινοτομίας, τη συνοχή και τη συνεργασία των οικοσυστημάτων προς όφελος της οικονομικής ανάπτυξης κάθε χώρας.

Σκοπός είναι να συνδεθούν οι φορείς του οικοσυστήματος και να εμπλακούν με ενθουσιασμό για να υποστηρίξουν τη διεθνή προβολή των νεοφυών επιχειρήσεων, την ικανότητά τους να ενισχύσουν την ανάπτυξή τους και να επεκταθούν στις διεθνείς αγορές.

Το South Europe Startup Award καλύπτει τις ακόλουθες χώρες:

Κύπρος, Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία, Μάλτα, Πορτογαλία, Ισπανία.

Μπορείτε να ψηφίσετε την υποψηφιότητα και να δείτε περισσότερα στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

https://public-voting.globalstartupawards.com/competition-public-voting/633e9c00a225bb5bd096668a?nominationId=649eb41446d5e8745d9c000f

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Οικονομικά
Τεχνολογία
Τοπικά
Δήμος Ξάνθης